Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándék ötletek?
Első randis, NÉHÁNY NAP ALATT BESZEREZHETŐ ajándék ötletekre volnék kíváncsi (nehezítés, amiért a kérdést kiírtam: befigyel egy születésnap is!)
Én vagyok a fiú és lány az illető (helyzet tisztázása végett)
Remélem jó kategóriába írtam. Teljesen ötlettelen és fantáziátlan vagyok ajándékozás terén (ezzel kapcsolatban nem kérek megjegyzést, tudom magamról) viszont mindenki válasza érdekel
1# Jó ötlet! Az biztos, ezt az időszakot senki sem fogja elfelejteni.. Győrfi Pálostul, maszkostul, mindenestül :)
2# Sajnos méretekig még nem jutottunk :)
Habár szülinapom nem volt :D de első randin a barátommal szóba került,hogy a Toffifee a kedvenc csokim, második randin már hozta is :D
Jól esett,hogy ezzel is bizonyította,hogy figyel rám meg érdeklem :) Nagyon aranyos gesztus volt tőle, azóta is nagyon boldogan emlékszem vissza erre :D
Szóval szerintem, hasonló apróságnak örülni fog biztosan :D Nagy dolgot ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!