Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ajándék ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék ötletek?

Figyelt kérdés

Első randis, NÉHÁNY NAP ALATT BESZEREZHETŐ ajándék ötletekre volnék kíváncsi (nehezítés, amiért a kérdést kiírtam: befigyel egy születésnap is!)

Én vagyok a fiú és lány az illető (helyzet tisztázása végett)

Remélem jó kategóriába írtam. Teljesen ötlettelen és fantáziátlan vagyok ajándékozás terén (ezzel kapcsolatban nem kérek megjegyzést, tudom magamról) viszont mindenki válasza érdekel

2020. máj. 9. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Vagyél neki egy maszkot az most úgyis menő. Valami egyedi cuccot varatsz neki még jobb. Azt, ha netán együtt lesztek még 20 év múlva is, akkor meglátja és eszébe jut ez az időszak stb.
2020. máj. 9. 20:50
 2/17 anonim ***** válasza:
7%
Én örülnék pár Victoria s Secret-es fehérneműnek, szerintem minden lány. Egyébként ha tudod a méreteit tudok segíteni.
2020. máj. 9. 20:55
 3/17 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
68%
Első randira nem illik ajándékot vinni. Akármikor is legyen a szülinapja. Én nem örülnék neki, még virágnak sem, mert hurcolászhatod egész nap, és elhervad szegényke.
2020. máj. 9. 20:55
 4/17 A kérdező kommentje:

1# Jó ötlet! Az biztos, ezt az időszakot senki sem fogja elfelejteni.. Győrfi Pálostul, maszkostul, mindenestül :)

2# Sajnos méretekig még nem jutottunk :)

2020. máj. 9. 20:56
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
#2 biztos nem nő. Első randira milyen hülye nő örülne fehérneműnek?!
2020. máj. 9. 21:02
 6/17 anonim ***** válasza:
10%
Nő vagyok és örülnék.
2020. máj. 9. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Habár szülinapom nem volt :D de első randin a barátommal szóba került,hogy a Toffifee a kedvenc csokim, második randin már hozta is :D

Jól esett,hogy ezzel is bizonyította,hogy figyel rám meg érdeklem :) Nagyon aranyos gesztus volt tőle, azóta is nagyon boldogan emlékszem vissza erre :D

Szóval szerintem, hasonló apróságnak örülni fog biztosan :D Nagy dolgot ne vegyél.

2020. máj. 9. 21:09
 8/17 A kérdező kommentje:
5# Valaki biztos örülne neki. Bár ez ilyen enyhe célzás "igen...ezt fogom majd levenni rólad szívem"
2020. máj. 9. 21:10
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Kerdezz ra mi a kedvenc csokija vagy hozd szoba es vigyel neki. Ennyi
2020. máj. 9. 21:15
 10/17 anonim ***** válasza:
26%
Nem emiatt gondoltam egyébként, hanem a nőknek erre mindig szükségük van, esetleg ha van kedvenc márkája azzal is lehet kedveskedni. Meg a nőknél ez fogyó darab és sosem elég belőle, plusz elég könnyen el lehet találni a méretet. (Félre értés ne essék, nem szuper szexi és áttetsző fehérneműre gondoltam)
2020. máj. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!