Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ajándék ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék ötletek?

Figyelt kérdés

Első randis, NÉHÁNY NAP ALATT BESZEREZHETŐ ajándék ötletekre volnék kíváncsi (nehezítés, amiért a kérdést kiírtam: befigyel egy születésnap is!)

Én vagyok a fiú és lány az illető (helyzet tisztázása végett)

Remélem jó kategóriába írtam. Teljesen ötlettelen és fantáziátlan vagyok ajándékozás terén (ezzel kapcsolatban nem kérek megjegyzést, tudom magamról) viszont mindenki válasza érdekel

2020. máj. 9. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz, ugyanis mindenki véleménye számít!
2020. máj. 9. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Szerintem picit erős a fehérnemű kezdésnek, de pl egy pici kis finom karkötő (bizsu) vagy rózsafejekre hasonlító szappan szzem kedves gesztus lenne. Nekem a virág lenne a non plus ultra.

Ez lenne az, amivel erzekeltetned h gondolsz ra ugy mint no es megis finom

A fehernemu szzem ajtostul a hazba, es ha nem ugy alakul a randi akkor kellemetlen is lesz.

Viszont kesobb mar tuti tipp lehet.

2020. máj. 9. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Én egy kis doboz bonbont kaptam ugyanebben a szituban. Örültem, hogy gondolt rám, de annak még jobban, hogy belefért a táskámba. ^^ Ékszert (főleg bizsut) biztosan nem vennék, hisz nem ismerheted az ízlését. Én pl. egyáltalán, semmilyen alkalomra nem örülnék valami gagyi bizsunak, viszont egy szép, drága ezüst vagy fehérarany darabtól biztosan zavarba jönnék az első randin.
2020. máj. 9. 21:50
 14/17 A kérdező kommentje:
12# Gondoltam rá, csak nem tudom, mennyire illik manapság virágot adni lánynak. (Volt, hogy azt ajándékoztam, de az más szituáció és kultúrkör volt)
2020. máj. 9. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is a virág a tuti! :D
2020. máj. 9. 22:51
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Virágot adni mindig gyönyörű. És kapni is. Azzal nem lehet mellélőni. 12es voltam
2020. máj. 9. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
De igenis melle lehet loni. A viragot egesz nap hurcolaszhatod plusz minenki felfigyel ea hogy je randiznak. Valakinek kedves gesztus valaki meg kellemetlenül erzi magat. Nyilvan annak orulni fog hogy gondolsz ra de en inkabb valami aprosagot de nem viragot vinnek neki amit el tud rakni taskaban
2020. máj. 10. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!