Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ha kiderülne hogy a nő akivel ismerkedsz ennyire bevállalós?
Figyelt kérdés
A leányzó elárulta, hogy előző párjánál ő már csinálta hármasba és négyesbe is. Egyelőre nem tudom hova rakni a dolgot. Mert oké ez a múltja, ennyi. Viszont kicsit aggaszt is hogy mi van akkor ha majd felhozza nekem hogy ő megint szeretné négyesbe? Mert én nem akarom nézegetni hogy egy másik pasival van...
Ezt így mondtam is neki, hogy nem tudom mit reagálnék rá ha felhozná pont emiatt. Mert ki akarja ezt nézni?
Szerintetek agyaljak rajta? Vagy felesleges, mert lehet sose hozza fel?
2020. jún. 18. 07:27
11/13 anonim válasza:
Ha már az ismerkedési szakaszban felhozza, akkor azt jelenti, hogy erre a továbbiakban is számíthatsz, ne érjen meglepetésként, hogy ő nem szólt előre.
12/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna, passzold ide.
13/13 Lovag99 válasza:
ha teged zavar,akkor csak ez szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!