Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi volt a legőrültebb dolog, amit megtettetek a szerelmetekért?
Figyelt kérdés
kort is légyszi2010. júl. 31. 19:05
1/7 anonim válasza:
arconköptem szex közben aztán megmagyaráztam neki,h ez azért kell,mert nagyobb az orgazmuson
2/7 anonim válasza:
Hát 10ezer kilométert vezettem hogy vele legyek:D sztem ez azért őrült volt főleg hogy közben pucéran végigüldöztek egy városban defektet kaptam lecsuktak 1 északára mivel egy bankrablásnál az én kocsimba ugrottak be a rablók és tartkómhoz fegyver nyomtak aztán a bátyám utánam jött és majdnem agyonvert amiért elloptam az ő féltve őrzött kocsiját. Utána stoppolva mentem tovább.De a lényeg hogy nehez csak utánamentem és eggyütt voltunk:)
5/7 anonim válasza:
Elhagytam érte az élettársamat, annak ellenére, ha nem jött volna össze, éhenhalok, mert egy fizuból nem tudom fenntartani a házat.
7/7 anonim válasza:
Leírom, hogy az exeim mit tettek értem :)
Szerenádozott, dalt írt nekem, májusfát állított, 1 nap alatt 8 órákat utazott csak miattam egy másik, bár ez nem olyan őrült :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!