Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jut elsőre eszedbe arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jut elsőre eszedbe arról a pasiról, akinek nincs nője, de ránézésre minden rendben van vele?

Figyelt kérdés

Van egzisztenciája, munkája, lakása. Nem nyomi, sőt, sportos. Kommunikatív, humoros, de valahogy nem lehet hozzá közel kerülni. Kiismerhetetlen. Nincs barátnője, és nem lehet tudni, hogy volt-e korábban.

Mit gondoltok? Hm?

2020. jún. 13. 18:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%
#15-#16 a megcsalás elég gyakori a modern társadalmakban,ha hihetünk a közvéleménykutatásoknak. Emellett én azt gondolom, hogy vannak akiket gyarabban csalnak meg mint másokat, mivel az ízlésük szerinti habitusú párt keresnek, szóval ha téged csaltak már meg, akkor valószínűbb,hogy mások is meg fognak. Ez szerintem megérne egy külön kutatást. :)
2020. jún. 13. 19:31
 22/30 anonim ***** válasza:
35%

Magamra ismertem :)

"nem lehet hozzá közel kerülni. Kiismerhetetlen" - Nálam üzletemberként ez szakmai ártalom, mivel az üzleti terveimről is csak én tudok (így még véletlenül sem kavarhat be senki).

A másik (és ez is szakmai ártalom), hogy nem alkuszom meg, egyszerűen nem megy... szóval ha nem tökéletes a csaj, nem ismerkedem vele (nem a mellméretre értem - számomra az igéző tekintet, aranyos megjelenés, és gondolkodás a megnyerő).

29/F

2020. jún. 13. 21:19
 23/30 anonim ***** válasza:
67%

1.Ne haragudj kedves utolsó,de valószínűleg épp ilyen,mint Te.(ha nem tökéletes,menjen a francba alapon)

2.Régebben önbizalomhiányos,esetleg kövér kisfiú volt,akit rengetegszer bántottak.(ismeretségi körben ilyenről tudok)

3.Képtelen kötődni,folyton a munkájának él

4.Akkora szerencsétlen szegény a hatalmas izmai ellenére is,hogy képtelen udvarolni.Nincs szókincse,unalmas,csendes

5.Nem ismerkedik (a diszkókat már kinőtte,a mai világba meg elég ritka,hogy hú meglátom az utcán és odamegyek hozzá

6.Van valami problémája,amiről senkinek sem beszél (fétis,betegség,perverzió,kisebbségi komplexus stb)

+lehet,hogy amúgy az ég világon semmi baj sincs vele,csak nem hajt komolytalan riban*okra,a mai nőket elnézve az sem lenne furcsa

2020. jún. 13. 23:16
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok, szépen lepontoztatok :)

"nem alkuszom meg, egyszerűen nem megy" - Tisztázzuk, ezt nem úgy értem, hogy a csaj topmodell legyen, hanem NORMÁLIS (bájos, aranyos, és tudjon gondolkodni).

Nincs semmi bajom, csak a társasház ahol felnőttem egy gettó - a korombeli gyerekek 12 évesen elkezdtek a munkanélküli alkoholista szüleikkel inni, cigizni, zülleni (nekem több eszem volt), végül az egyetlen normális csaj 17 évesen összejött egy c. gyerekkel, aki rövid időn belül kiverte a fogait, hogy nekem már ne tetsszen... (még együtt vannak, 2 gyerek, csaj láncdohányos, srác néha börtönben).

Én már 12 évesen is éreztem, hogy nem itt a helyem, és 17 évesen tudtam, hogy egyedül kell kimásznom ebből... Suli után sikerült is, ami a kitartásnak elszántságnak köszönhető, és persze, hogy NEM ALKUSZOM MEG (egyszerűen nem fér bele, láttam milyen az...)

2020. jún. 14. 13:17
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Intelligens ... ennyi. Sok csaj ráhajt az ilyen pasikra hogy majd lehúzza, szerintem okos tőle hogy nem áll le bárkivel akinek p-je van.
2020. jún. 14. 15:22
 26/30 anonim ***** válasza:
49%

Attól, hogy te nem tudtál hozzá közel kerülni másoknak még sikerülhetett.

Minden bizonnyal tud válogatni a nők közül, ő pedig választott mást, vagy másokat.

2020. jún. 14. 15:27
 27/30 moozygoo ***** válasza:
0%

Nekem az a tippem, hogy nem jössz be neki, ennyi.

Nem értem a válaszadók 90%-a miért egy szociopata, nyomiként állítja be a srácot, holott a kérdező is írja, hogy minden rendben van vele.

2021. febr. 7. 12:34
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem gondolnék! Magánügye! Ő tudja, hogy miért, vagy csak így alakult, de nyitva van azért kapcsolatra, vagy tudatosan döntött így. Ezt gondolnám csak!
2021. febr. 7. 12:57
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
én hasonló vagyok csak nőben.. valószínüleg még nem találta meg azt aki hozzá illik. nem olyan könnyü ez ha az ember valódi társat keres..
2021. febr. 8. 10:14
 30/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem pont egy ilyen van a rokonságomban, ahogy leírtad, szóról szóra. (Annyi, hogy lehet tudni, hogy volt-e nője valaha, élete első nője 36 évesen volt, de a csaj nem bírta mellette 4 hónapnál tovább, szerintem ő is megbánta egy életre, mármint a lány, ahogy itt más nő is írta, hogy volt ilyen pasija, de megbánta).

Ez a pasi konkrétan egy gyerekkori trauma miatt volt ilyen, lényegében kötődésre képtelen (anya korai halála óvodás korában).

De ezzel együtt ahogy teltek az évek, a pasi egyre rosszabb lett, most már egy negyvenes nárcisztikus hatalmas egójú gyökér pöcs, ez a baj vele.

2021. febr. 8. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!