Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz az, ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az, ha valakinek az Üvegtigris a kedvenc filmje?

Figyelt kérdés
Vagy nem gáz? Milyen réteg kedveli ezt a filmet?

2020. jún. 9. 19:52
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Nekem az Üvegtigris az egyik kedvencem, pedig magasan képzett ember vagyok. De én azért nézek filmeket, hogy ellazuljak, hogy szórakozzak. Az ilyen nyomasztó művészfilmeket nem kedvelem egyáltalán. Tele van már a padlás az ilyen elvont sznobokkal, hogy csak "tartalmas" filmeket néznek, aztán sehol semmi.

Az Üvegtigrisben van egy olyan őszinteség ami nagyon közel áll hozzám. Ez a magyar valóság, nem akar többnek látszani ami. Kedvelője vagyok az ilyen jellegű magyar humornak, ezeknek a filmeknek van egy oylan atmoszférája, amit egy amerikai vígjáték soha nem fog átadni.

2021. febr. 27. 23:18
 22/22 anonim ***** válasza:

21.

Nem, a magyar valóság az inkább a Kontroll-ban jelenik meg, illetve kicsit a "Rokker Zsoltti kalandjai"-ban, amik szintén elég bunkó humorral rendelkeznek, de ezeken mindig tudtam nevetni, míg az Üvegtigris simán csak nem vicces. Az önmagában nem poén, hogy egy értelmileg fogyatékos ember benyögi, hogy "deööö Sanyi vagyok deöööö", meg persze jó sok hugyozós poén.

De ha már igazi jó görbe tükre a világnak a "Bolond egy napja" c. lengyel film. A díszletek alapján simán lehetne magyar is. Számomra abban volt hatalmas - és keserű - poén a végén az "esti ima az erkélyen", ez egyszerűen zseniális, sokszor eszembe is jut. De valahogy ez nem egy kategória a "deöeöeöö hugyozzunk ide deöeöeö vicces szarás hahahaha" Üvegtigris viccekkel.

Pedig lehetne ez jó film is, mint szerb társa a Macskajaj. Az is prosztó és bunkó, de abban van egy akkora hangulat amit az Üvegtigris nem tud hozni. Az Üvegtigris nem több, mint egy "Irigy Hónaljmirigy - a film" - csak más szereplőkkel és gagyi éneklés nélkül.

2021. febr. 27. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!