Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen Hajdú Péter, Berki Krisztián féle arcok hogy csinálják hogy bomba nőkkel jönnek össze?
Figyelt kérdés
Azzal nem lehet megvádolni őket hogy tekintélyt parancsoló kinézetük lenne, vagy magas intelligenciával rendelkeznének. Mi a titkuk?
2020. jún. 9. 11:55
21/28 anonim válasza:
Lóvé, ego, és egy hasonszőrű értékrendű bio-kellék kell hozzá, és és már élhetik is a semmivel sem boldogabb, sekélyes kis celeb-életüket.
22/28 anonim válasza:
Inkább Havas Henrik érdekelne a témában, bár nem tudom az ő felesége mennyire volt - a kérdező kifejezésével élve "bomba", de alapvetően már az, hogy egyáltalán valaki összejött vele, bizarr. Ilyen önelégült/önimádó, egocentrikus, flegmatikus és bunkó karakter hogyan szedett össze bárkit is? Papírforma szerint "incel"-nek kellene lennie, nem?
23/28 Sunshinedoll válasza:
Nem hiszem, hogy őszinte szándékú nők állnak össze velük :D
24/28 anonim válasza:
Egyrészt a lóvé, másrészt nézd a nőiket. Agyatlan felszínes pitsák. Ha ezt ellensúlyozza számodra a bombanő külső... Végülis..Az is egy ideál.
25/28 anonim válasza:
Van annyi pénzük, mint a szar és van egy rahedli dekoratív nő,aki ki akarja tartatni magát , meg is teszi és egy vagy több gyerekkel bebiztosíttatja magát. De gondolhatod, hogy itt szerelemről szó sincs, egy tizedmásodpercig sem.
26/28 anonim válasza:
A Mazsi nem is bomba nő csak egy kislányos helyes nőci. Egyébként szövegileg összeillenek, pl mindkettő ilyeneket mond hogy a zzanya, a zzapa, a zzautó, tök vicces hallani milyen egyformán beszélnek:) Szerintem passzolnak.
27/28 anonim válasza:
A Mazsola csinos, de arcra kifejezetten csúnya. Igaz, nekem a Hódi Pomelo is az, mert olyan tekintete van, hogy egyszerűen süt róla a bárgyúság és azt sose bírtam egyik nemnél sem, Isten bocsássa meg.
28/28 anonim válasza:
Én házas vagyok, de ha rám szakadna pár száz millió, az hót ziher, hogy végigmennék vagy 50 modell qrván. Vétek lenne kihagyni, bár emberileg nem nézném őket semmibe. Csak a kölcsönösség kedvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!