Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívott étterembe, de kelletl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott étterembe, de kelletlen, hogy fizet. Szerintetek ez oké?

Figyelt kérdés

Sziasztok

18 éves lány vagyok. tanulok és dolgozom egyszerre, így van keresetem

ahogy neki is

21 éves a srác, és randira hívott.

Úgy tette fel a kérdést, hogy holnap lenne kedved egy ebédhez?

Elfogadtam, mert végülis lenne. De kellemetlenül érzem magam mert ő szeretne majd fizetni. Ilyenkor én mindig feszengek, igaz az anyagi helyzete jobb mint nekem ( én sem vagyok szegény/mi a családunk, csak ők jobban állnak. Bár nekem ez nem igazán számít)

Értem jön autóval,már az is üzemanyag, elmegyünk ebédelni és még más programot is szeretne. Ez az első randink. Kellemetlenül kéne érezzem magam?

2020. jún. 8. 23:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21%
Velem nem lenne ilyen gondod, nyugi. Az összes csajt akit eddig megdugtam egybevéve nem költöttem rájuk az ágyig vezető úton egy ebéd árát sem. Néhány száz forintnál nem jönnek ki többre fejenként (óvszert nem számolom). Szóval nem is értem, hogy miért próbálom védeni ezt a szerencsétlen gyereket, aki elhívott egy csajt ebédre és az már napokkal előtte itt rinyál, pedig a srác egyszerűen csak alázatosan és tisztelettudóan akar viselkedni. Én meg sehova nem hívom őket, meg nem szervezek nekik ebédet és a végén csak össze szoktak jönni és gyanítom nem jönnek ide ilyen kérdésekkel. Ez a srác meg lovagias és még ő a szhar. Ráadásul még az is lehet, hogy a végén semmi nem lesz neki ebből a csajból.
2020. jún. 9. 12:39
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

Emberek, álljunk már meg. Nem kell egymást piszkálni. Nem nézik a férfiak k.vának azt, akit meghívnak az első randin. Fizethet is a nő, ha azt szeretné. Mindenki találjon magának olyan partnert, akivel egyezik erről a véleménye. Egyik sem kevesebb a másiknál.

Viszont az olyan kellemetlen, amikor jön a pincér és akkor kezdenek el rajta vitatkozni, hogy ki fizessen, mit fizessen. Ezért ha addig nem beszéltek róla célszerű a meghívó félre hagyni a fizetést, aztán más alkalommal viszonozni a meghívást. Én nő vagyok, de szerintem az is elég furán veszi ki magát, ha fizet a férfi, aztán az étterem előtt dugdosnám a zsebébe a fogyasztásom árát. Természetesen ha sikertelen a randi, akkor nem illik a nőnek elfogadni az ebédet, vacsorát. De ha lesz több találkozó, ott ki lehet egyenlíteni a költségeket.

2020. jún. 9. 12:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Na de pont ezért kéne az első randit felezni. És milyen választ kapnék ha megkérdezném, hogy "te amúgy azért fizetsz, mert jólnevelt, kedves ember vagy, vagy szerinted meg kell fizetni az időmet?"
2020. jún. 9. 13:30
 24/25 anonim ***** válasza:
86%
#20 Nyugodj meg vannak normális férfiak, akik agyhalottnak gondolják az időkölcsönadós idiótát.
2020. jún. 11. 19:42
 25/25 anonim ***** válasza:
52%
Ő fizet! Mindig a férfi
2021. márc. 4. 05:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!