Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott étterembe, de kelletlen, hogy fizet. Szerintetek ez oké?
Sziasztok
18 éves lány vagyok. tanulok és dolgozom egyszerre, így van keresetem
ahogy neki is
21 éves a srác, és randira hívott.
Úgy tette fel a kérdést, hogy holnap lenne kedved egy ebédhez?
Elfogadtam, mert végülis lenne. De kellemetlenül érzem magam mert ő szeretne majd fizetni. Ilyenkor én mindig feszengek, igaz az anyagi helyzete jobb mint nekem ( én sem vagyok szegény/mi a családunk, csak ők jobban állnak. Bár nekem ez nem igazán számít)
Értem jön autóval,már az is üzemanyag, elmegyünk ebédelni és még más programot is szeretne. Ez az első randink. Kellemetlenül kéne érezzem magam?
"Kölcsön adsz neki az idődből, mert ezt kérte tőled. Ő pedig állja ennek a költségeit."
Aki ilyet gondol, az inkább kerüljön el messziről.
Nem, csak nekem, mert ezek szerint qrvának néznek minden nőt a férfiak. Az én időmmel én rendelkezem, és ha valamiről úgy döntök, hogy megéri rá időt szakítani, azt nem kell megfizetni. Megfizetni olyat kell, amit nem akarok, de muszáj, pl. túlórát.
De jó tudni, hogy manapság nincsenek normális férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!