Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem lesz ez túl sok így először?
Ismerkedem egy lánnyal interneten, még csak keveset beszéltünk, pár általános dologról, tetszem neki nagyon elvileg és ő is nekem, de majd csak jövőhéten fogunk beszélni, mert én egy kis időt kértem tőle...
Nos, arra gondoltam hogy először írok neki magamról egy jó hosszú szöveget. Mert nekem nem "átlagos" életem van, és szerintem ezekből gond lehet, legalábbis nem egy lányt ismerek, aki ezek miatt rögtön lepattintana.
Például: nincs jogosítványom még (26 évesen)... Vagy a másik: van egy betegségem, amiről azért illene tudnia, mielőtt ismerkedik velem, mert olyan szinten befolyásolja az életemet. Igazából ez abban merül ki, hogy speciális diétára van szükségem, csak meghatározott ételeket ehetek. Illetve van még egy jó pár dolog.
Ha ezeket mind leírnám neki szerintetek sok lenne először? Csak szeretném ha tudná, mert nem szeretnék titkolózni, illetve nekem is kellemetlen ha beszélgettünk több napon keresztül és csak utána mondom neki meg ezeket...
Köszönöm.
Szerintem ezek olyan dolgok, amik úgyis szóba fognak kerülni, amikor normálisan beszélgettek, nem kell ezt így egy hosszú levél keretein belül a nyakába zúdítanod. Miért nem találkoztok inkább? Nem kell elhúzni az írogatást, abból semmi jó nem fog kisülni.
Én Crohnos vagyok és nem is vezetek de ezek csak később kerültek szóba és nyilván egyik se olyan dolog, amit a legelején le kell szögezni mert akkora hatalmas dolog.
Nem sok lenne, hanem unalmas. Ezek nem olyanok amik problémát okoznának. Inkább a beszélgetést tereld mindig olyan irányba, hogy bele tudjál csempészni egy-egy információt magadról. Ahogy te tervezed, az túl száraz, túl unalmas. Nem önéletrajzot kell írni egy ismerkedéskor :)
n
Hmm, tényleg rossz ötlet lenne akkor ez így?
Pedig már megírtam, kb. 5000 karakteres szöveg, 2 napig írtam, csiszolgattam :DD
De akkor szerintem is hagyom ezt, mert ez tényleg olyan mint egy önéletrajz.
#3 vagyok
🤦♀️😂 Erről az jutott eszembe...tessék, itt vagyok, ez vagyok, kellek-nem kellek? :D
Elveszi az egész ismerkedési beszélgetés varázsát, hogy mindig kicsivel többet, újabbat tudok meg a másikról...
Túl sokat gondolkodsz! Minek kértél időt?
Az ismerkedés pont arról szól, amit most leírtál, és a nyakába akartad zúdítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!