Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek az olyan fiuk akik még nem voltak túl sok lánnyal?
Figyelt kérdés
vagy milyen véleménnyel vagytok erről? persze úgy gondolkodjatok hogy olyan csávó aki be is jön nektek2014. okt. 15. 21:30
1/8 anonim válasza:
Engem nem érdekel a múlt ilyen szempontból, hogy kivel kavart.
2/8 anonim válasza:
Nem az alapján választok, hogy megdugta-e már a fél falut.
3/8 anonim válasza:
Volt jópár barátnőm a mostani előtt de egyikkel sem feküdtem le..neki volt 1-2 előttem..gondolhatod milyen érzés volt hogy őt a tapasztaltabb, aztán beletörődtem és sor került az elsőre és az volt a legmegnyugtatóbb mikor azt mondta hogy őt nem zavarja hogy szűz vagyok, legalább olyanra "formáz" amilyenre akar. És így is tette :) 17F
4/8 anonim válasza:
Az előző vagyok..szóval csak annyit akartam mondani ezzel hogy nem számít kinek hány volt, ha szereted hidd el hogy ez lesz az utolsó gondolatod. A jelen számít nem a múlt és használd ki minden percét.
5/8 anonim válasza:
eszméletlen féltékeny tudok lenni, szóval nem szeretnék exeket.. de szerencsére a barátomnak én vagyok az első, nekem is ő, szóval minden rendben xd
6/8 anonim válasza:
Az a jó ha nem volt sok lánnyal, gondolj csak bele! :)
7/8 fahéjas Alien válasza:
Nincs túlzott véleményem erről, nem számítana, nem ez a lényeg.
8/8 anonim válasza:
igen imádom a tapasztalatlan friss husikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!