Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek a paraméterek elegendőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a paraméterek elegendőek lennének egy ilyen kaliberű nőnek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=wJfYRBnOesc

[link]

Manageri pozíció egy trendi multinál

Nettó 1.2 millió alapfizu

10 milliós Voklkswagen Arteon céges kocsi

Belvárosi apartman

184 centi magasság

18.5 centi pénisz

sportos test, egészséges életmód

helyes arc, divatos/elegáns öltözködés egyvelege prémiumabb ruhákból (Tommy Hilfiger, Lacoste, Ralph Lauren, Burberry stb.)

Apple termékek (watch, i11, macbook)

diploma, intelligencia stb...

Kevés lenne igaz? Milliárdossal kezd szerintetek, csak azoknak ír vissza instán?

2020. jún. 6. 21:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Miért gondolod, hogy mindenki itt cseszi el az egész napot, mint te? :D egyáltalán mit dolgozol, hogy ennyit tudsz kommentelni?
2020. jún. 6. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Hát aki ilyen nőre bukik, annak is baj van a toronyban... Ha lecsupasztanád, olyan lenne, mint azok, akikből van az utcán ezer másik is - ráadásul sokkal normálisabb értékrenddel.

De nem, neked a sportkocsis, púderes, cicaruhás ringyó kell. Gyakorlatilag a kiegészítőket fizeted meg rajta, nem azt, hogy szép csaj. Kell ez neked? Az ágyban ez is csak egy pina, reggel smink nélkül meg hagyjuk is...

2020. jún. 6. 22:31
 13/18 A kérdező kommentje:

Azok a természetes kis snassz lányok akikre csorgatod a nyálad az utcán is végigdugják mindenkivel a fiatalkorukat, csak nem számolnak be róla neked.

Viszont egy komoly vezető, üzletember nem jelenhet meg az oldalán egy melegítőgatyás, sminknélküli szomszédlány stílusú csajjal.

2020. jún. 6. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Te lennél a komoly vezető? :D
2020. jún. 6. 22:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, hogy rávilágítottál arra, hogy miért jó nekem a magam átlagos keresete és életvitele. Nem kell az ilyen kanok és pitsák társaságát elviselnem. :)
2020. jún. 6. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
65%

oltogathatjuk a kérdezőt, lehet, hogy tényleg kamu, de az igazság sajnos az, hogy a magyar nők többségének tényleg ilyesmi a preferált ideálja

legyen az szőke cicababa vagy szomszédlányos cuki lány

2020. jún. 6. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:
88%

16: a magyar férfiak meg amilyen idióta balek selejtek, meg is akarnak felelni egy ilyen elvárásnak.

Anno jelentkeztem egy céghez. Röhejes dolgokat vártak el tőlem az interjún. Nem akartam ilyen helyen dolgozni, inkább kisétáltam. Azóta sem bánom, pedig a pénzre nagyobb szükség van, mint a pinára. Jött másik, jobb, korrektebb

2020. jún. 6. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem, egy ilyen insta-picsáért miért tepernek a pénzükkel, kocsijukkal, farkukkal más férfiak. Tényleg olyan nagy dolog, hogy egy kis aranyásó csitri puncijába tolhatják a farkukat esténként, aki ezt eltűri, és jól betanult nyögésekkel megjátszik egy orgazmust, hogy mindenki örüljön?

Nekem életemben nem volt egyszerre párszázezer forintnál többem, nem voltam se menedzser, se vezető, nem volt kocsim, de formás, szexi, aranyos, csinos nők szerettek, már-már elmebeteg rajongással.

Szóval azt mondom, kérdező, tök mindegy, hány milliód vagy milliárdod, milyen kocsid és hányas ájváccsod és ájakármid van, attól nem fogsz egy ilyen nőnek jobban kelleni, maximum jobban elvisel a juttatásokért. De szerintem sokkal olcsóbban megúszod egy csinos kurvával, akit csak addig kell fizetned, amíg dugod vagy menőzöl vele, és nem kell neki Hummert venned, meg Louis Vuitton ruhatárat.

2020. jún. 13. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!