Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A negatív dolgokról való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A negatív dolgokról való beszélgetést hanyagoljam msn-en?

Figyelt kérdés
Például rossz kedve van a kiszemelt csajnak, és akkor hgyom h elpanaszolja a dolgokat.
2010. júl. 30. 21:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

22.13.

Sokkal egyszerűbb,ha elkéred a számát és telefonon egy perc alatt ledumálod a randit.A nyavajáit meg beszélje,meg a barátnőivel,ne az én időmet rabolja.Bár gondolom,így az írásodból,hogy a nagy hódításaid átlagéletkora 14-15 éves.

Majd ha felnőtt nőket fektetsz meg első randin,akkor magyarázz!Ostoba vagy!

2010. júl. 30. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Fektettem már meg nőket az első randin, és felnőtt is vagyok. Ha én normális kapcsolatot akarok, akkor bizony szeretném megismerni a lány minden gondját, baját, és az örömét is.
2010. júl. 30. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Sose értettem miért van értelme névtelenül oltani egymást, pláne ezzel elbaszni egy kérdést...

kérdező: vidítsd fel :D egyébként meg nem tanácsos sokat hagyni hogy folyton panaszoljon, mert akkor te leszel a lelki szemetese.. és - bár nem tudom mien a kapcsolatod vele - ki fogsz esni a barát(fiú/társ) jelöltek közül.. és te leszel a kis "b*zi" barátja :D ... nahjó ez már talán túlzás :D

2010. júl. 31. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!