Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Incel férfi társaim! Ti hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfi társaim! Ti hány évesen jöttetek rá hogy incelek vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem 25 körül esett le hogy önerőből valószínűleg nem nagyon lesz barátnőm.

29 vagyok most.

2020. jún. 4. 12:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak férfiak válasza ér?

Nőként nem tudnám konkrétan megmondani, de középiskolában már bőven megvolt. Érzékeli azt az ember már legkésőbb általános végén, amikor a két nem elkezd egymással "úgy" is foglalkozni, hogy ő nem kell, levegőnek nézik, taszító stb.

2020. jún. 4. 13:02
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem. En altalanosban tetszettem a lanyoknak. Uldoztek a szerelmukkel, tobben is, de akkor meg nem erdekeltek....

35F incel

2020. jún. 4. 13:05
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem tekintek magamra incelként. Fogytam 25 kilót, elkezdtem edzeni, elköltöztem otthonról, letettem a jogsit és máris tudok randizni csajokkal ha akarok. Fel kellene fogni hogy egy kapcsolatért tenni is kell, nem csak várni...
 24/30 A kérdező kommentje:

21: nő is válaszolhat, de azért rájuk ez nem jellemző. Amúgy igen, középiskolában is éreztem már,csak akkor még reménykedtem.

Azóta se érdekled a férfiakat? Elhiszem hogy ilyen is van, bár szerintem nagyon ritka.

25/30 anonim ***** válasza:
65%
25# Ez a különbség kettőnk között, hogy én 30 évesen rájöttem erre és sok befektetett munka után vannak eredményeim, te meg csak pityeregsz egy random honlapon minden nap.😉
2020. jún. 4. 13:11
 26/30 A kérdező kommentje:
Örülök neki hogy vannak.Nem neked szól a kérdés. Amúgy buta vagy, rengeteget próbálkoztam.
2020. jún. 4. 13:14
 27/30 anonim ***** válasza:
27%

Te vagy a 40 koruli gyerekes anyukak megmento hercege, te edes! 🤣

2020. jún. 4. 13:16
 28/30 anonim ***** válasza:
35%
28# Azok ti lesztek 45 évesen.😜
2020. jún. 4. 13:21
 29/30 anonim ***** válasza:

40 éves vagyok, és kb. 35 évesen, néhány éve kezdett tudatosulni bennem ez a dolog, hogy ez a hajó már elment. Ezt próbálom most feldolgozni nagyon nehezen, ahogyan látom magam előtt, lelki szemeim előtt távolodni a messzi vizek hullámzó fodrain, ahogyan ez a szimbolikus hajó távolodik.

Nekem főleg belső problémák miatt van ez, szociális fóbia meg ilyen dolgok, szorongásos betegségek, a kinézetemet átlagosnak mondom.

Hozzá kell tenni, hogy szerencsém sem volt. Aztán, ahogyan ment az idő, az említett 35 éves korom tájékán kezdett bennem tudatosulni bennem az is, hogy én talán túl magamnak való lennék egy kapcsolathoz. De sajnos esélyem sincs másra sem.

2020. jún. 6. 09:32
 30/30 anonim ***** válasza:
A "más" alatt azt értem, hogy nem komoly kapcsolat.
2020. jún. 6. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!