Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Incel férfi társaim! Ti hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfi társaim! Ti hány évesen jöttetek rá hogy incelek vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem 25 körül esett le hogy önerőből valószínűleg nem nagyon lesz barátnőm.

29 vagyok most.

2020. jún. 4. 12:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%
Pedig igaza van a 7esnek. Ha tényleg nem lenne nagy gond a kommunikációddal, személyiségeddel, a több száz nő között lett volna olyan, akinek megtetszel. A külső szerintem nem kifogás, egész csúnya srácoknak szokott barátnője lenni. Szerintem azzal lehetett gond, ahogy a nőkhöz közelítettél.
2020. jún. 4. 12:38
 12/30 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet, hogy csak rosszak a képeid? Bárkiről lehet rossz fotót csinálni.
2020. jún. 4. 12:39
 13/30 anonim ***** válasza:
34%

Én nem tartom magam annak, ahogy a "valódi" világból sem senki, egyedül itt a neten jönnek ezzel rendszeresen, főleg itt a gyakorin.

Mondjuk én nem incel vagyok, csak simán nagyon szegény és egyenlőre még túlsúlyos. De az első probléma a másodikat megoldja lassan ^^

Utána akár mehetne is, mert elő tudom adni magam (tenk gád for nárcizmus), de hosszas amúgy sem lenne, mert nem tudnám elviselni vagy ő engem nem, vagy ilyesmi. Mondjuk nem is lesz ez már cél, én tudom, hogy nekem egyedül lenni jobb, mert egy tipikus kívülálló weirdo vagyok, avagy geek.

Sok "célom" nincs már a témában, csak 1-2 de arra még bőven van időm. Persze azért szomorú, hogy a szerelem nem létezik, holott a többségünk azon nő fel, hogy létezik és szép. Aztán rájössz, hogy nem.

2020. jún. 4. 12:40
 14/30 A kérdező kommentje:

"A külső szerintem nem kifogás, egész csúnya srácoknak szokott barátnője lenni."

Nem nem szokott. Több szűz 30 körüli csúnya srácot is ismerek a környezetemben, ráadásul nem is lecsúszottak, karrierjük is van.

2020. jún. 4. 12:41
 15/30 A kérdező kommentje:
Natúr képeim vannak, nincs 150 ezres okostelefonom mindenféle filteres fotóra. Szóval az átlaghoz képest nyilván vacak a fotó, de nem célom manipulatív képeket csinálni.
2020. jún. 4. 12:43
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem filterekre gondoltam mert az csalás lenne, de például a megvilágítás baromi sokat számít.
2020. jún. 4. 12:44
 17/30 A kérdező kommentje:

Párszor mutogattam itt magam, akkor 4-5 köré taksáltak, de ugye a 4 es pasi az az életben a csúnya pasi, aki csak száraz barátnak jó.

Ja egyébként nekem jó lenne kövér csúnya lány is.

2020. jún. 4. 12:45
 18/30 A kérdező kommentje:

"Sok "célom" nincs már a témában,"

Én már olyan tudatszinten vagyok hogy igazából meg se fordul a fejemben hogyha egy nővel kontaktolok élőben hogy elkezdjek neki udvarolni. Ez van.

2020. jún. 4. 12:47
 19/30 anonim ***** válasza:
Az 5 az átlagos, az még nem lenne rossz...
2020. jún. 4. 12:48
 20/30 A kérdező kommentje:
Nyilván az se segít a dolgon hogy mélyszegény vagyok (félszobát bérlek, vagyon nélkül). De ebben az országban ez amúgy mindennapos.
2020. jún. 4. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!