Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar mindenki olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki olyan megszállottan jól kinézni és versenyezni másokkal külső tekintetében?

Figyelt kérdés

Mintha az lenne az egész értelme az életnek.

Annyira irritálnak ezek a dolgok, hogy már ki sem járok és embert se lássak. Primitívek.

2020. máj. 29. 16:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de miota olyan ferfiak kozul valaszthatok, akiknek nem kilogo orrszoruk, fekete mitesszereik meg lottyadt hasuk van, hidd el, eletemben eloszor igent tudok mondani.
2020. máj. 29. 17:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#8: mert beteg vagy, ha neked "hatalmas kielégülés", hogy másokat lelőlenk.

Remélem soha nem kerül a közelembe ilyen elmebeteg.

2020. máj. 29. 17:54
 13/19 A kérdező kommentje:

12

Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Vagyis kezdetben nem ő volt az elmebeteg, hanem társai amiért kínozták és aminek következtében előhozták belőle az állatot.

2020. máj. 29. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobban érzem magam a bőrömben, ha például, szép az arcborom, szep a hajam, jo a szettem es maris magabiztosabb vagyok. De sose versenyeztem masokkal, hogy most ki a jo no. Te meg túl beszűkült látókörű vagy.
2020. máj. 29. 18:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek a legvonzóbb társ kell, mert az a legmenőbb dolog, a legnagyobb társadalmi elismerés.

Ehhez pedig mindikinek jól kell kinéznie. A társkeresés bizony jelentős részben verseny is.

2020. máj. 29. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én még életemben nem láttam igazán csúnya embert. Igénytelent viszont sokat.
2020. máj. 29. 19:29
 17/19 A kérdező kommentje:

16

Igen, igénytelen manapság az az ember aki nem öltözködik stílusosan, drága cuccokba, nincs kocka hasa, nem megy fodrászhoz hetente, nincs stylistja meg ilyen hülyeségek.

Anno az igénytelen az volt aki szakadt piszkos ruhákba járt, bűzlött, ma meg az amit fentebb felsoroltam.

2020. máj. 29. 19:32
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Egy csúnya arcon, ami a vonásai és a formája miatt az, vajon mi az igénytelen? 🤔 Igénytelenek az előnytelen formájú, túl közel vagy túl távol ülő szemek? Igénytelen a ronda orr vagy száj? A kiálló arccsont vagy hegyes áll? A kis golyófej? Annyi, de annyi ilyen van, ami összességében egy borzasztó ronda arcot tud eredményezni, és hiába "igényeskedsz", nem tudsz rajta változtatni. Még plasztikával sem mindenen. A sminket hagyjuk, nem lehet 24/7 profi, az arcot szinte teljesen újrarajzoló makeuppal mászkálni. Férfiaknál pedig eleve nem is opció.
2020. máj. 29. 19:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert sajnos v nem sajnos a külső igenis számít és nem csak a kapcsolatokban.

Pl egy állásajánlatnál ha van 2 ugyanolyan kvalitásokkal, képzettséggel, nyelvtudással stb rendelkező nő vagy férfi akik tegyük fel mindenben megegyeznek, egy dolgot (külső) kivéve, akkor azt választják amelyik objektíve jobban néz ki. Ez sajnos így van, mindkettő ugyanolyan okos, talpraesett blablabla, de ha elaz egyik objektíve (vagy époen pl a hr-esnek vagy aki interjúztat) szebb, akkor azt fogja választani.

Tehát sajnos nem mindegy.

2020. máj. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!