Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, kizárólag külső alapján melyik férfit választanátok?
1. Magas, izmos, jól öltözködik, de annyira nincs helyes arca
2. Helyes arcú srác, de nem igazán törődik a divattal, átlagnál alacsonyabb
Ha nem tetszik az első arca akkor a második. Ha a második alacsonyabb mint én akkor őt se.
Ha az első nem kifejezetten jóképű de nincs vele bajom akkor ő is tökéletes ahogy a jóképű alacsonyabb srác is tökéletes ha nem alacsonyabb mint én. Mindkét típusból volt már aki tetszett. Leírás alapján nem tudom eldönteni melyik vonzana jobban mert elmindkettő lehet nagyon vonzó.
Kérdés a helyes arcnál: nekem helyes vagy a médiaideál szerint helyes? (nekem a médiaideál szerint helyes arc nem mindig tetszik, egy érdekesebb arc meg sokszor igen) A nem törődik a divattal azt jelenti, hogy effektíve ízléstelenül öltözködik, vagy hogy nem aggat magára minden trendi vackot?
Felvázolom a lehetőségeket :).
a magasság annyiban számít nekem, hogy nálam legyen magasabb, de én 156 cm vagyok, szóval annál azért nem nehéz magasabbnak lenni, még akkor se felveszek egy mondjuk 6cm-s sarkú cipőt. Az izom számomra nem kifejezett vonzó dolog (nem taszít, de nem is vonz).
Ha a helyesség a médiaideál szerint számít, a "nem törődik a divattal" meg azt jelenti, hogy ízléstelenül öltözik a 2. verzió, akkor az 1.-t választanám.
Ha a "nem törődik a divattal" azt jelenti, hogy ízlésesen öltözik, akkor minden esetben valszeg a 2.-at választanám.
Ha az elsőnek konkrétan rondának találom az arcát, a 2. meg ízléstelenül öltözik, akkor egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!