Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak az igazán romantiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igazán romantikus férfiak?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már a felszínes, csak az anyagi javaival felvágó férfiakból. Nem nyűgöz le, ha már az első randin egy puccos, drága étterembe akar vinni, sokkal jobban értékelem, ha sétálunk, viszünk egy plédet és azon ülve beszélgetünk egy parkban vagy felmegyünk egy kilátóhoz, későbbiekben csillagokat nézünk este.

2020. máj. 27. 09:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
Azt nem értem, miért nem lehet elmenni első randin egy kávéra vagy egy szelet sütire? Ez miért jelentené azt, hogy bárki fel akar vágni az anyagi helyzetével? Egyébként meg ha te ilyen felszínes, a vagyonukkal villogni akaró embereknek adsz esélyt, akkor ne csodálkozz. Mindig a nő kezében van a döntés, hogy kinek ad esélyt a komolyabb ismerkedésre, és nem hiszem el, hogy aki egy drága étterembe akar téged vinni, az mind-mind eltitkolja a jólétét, és majd csak x idő múlva derül ki, hogy ő kőgazdag. Persze, aki egy luxusétterembe akar téged vinni, az mind csórón öltözködik, véletlenül sem rí le egyikről sem már előre, hogy neki van pénze, és hogy ezzel dicsekedni is szeret.
2020. máj. 27. 11:53
 22/27 anonim ***** válasza:
46%

Talán én is annak a híve vagyok, hogy ezeket az embereket, lehetőségeket egész egyszerűen bevonzod. Nekem is volt egy röpke korszakom, amikor zsémbeskedtem amiatt, hogy mennyi az olyan nő akit csak a pénz érdekel meg a külső... Aztán elkopott ez a hülye hozzáállás (dolgoztam rajta) és érdekes, szépen lassan kezdtek belépni az életembe azok az emberek/párkapcsolati lehetőségek akiknek nem a felszínes dolgok álltak a prioritási listájuk elején. Nekem működött, miért ne működhetne nálad is? :)

Önfejlesztés és magadra találás a kulcsszó. :)

Btw, van azért a "másik véglet" is. :))) Én sajnos ilyen vagyok és tudom, hogy ez sem jó, valahol meg kell találni az arany középutat. "Gyárilag" extrovertált bölcsészlelkületű idealista vagyok. :D

(tldr: HSP-s nihilista wannabe értelmiségi. :D )

2020. máj. 27. 12:17
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom már nem sok maradt. Elég pár csalódás és ez a dolog megszűnik létezni. És általában 25 környékére megszűnnek az illúziók a világról.
2020. máj. 27. 12:40
 24/27 A kérdező kommentje:
25 feletti vagyok.
2020. máj. 27. 12:43
 25/27 anonim ***** válasza:
63%

"Annyira elegem van már a felszínes, csak az anyagi javaival felvágó férfiakból."

Akkor talán ne utánnuk epekedj...

2020. máj. 27. 13:04
 26/27 mikeXxX ***** válasza:
Brazil szappanoperában amit mindig nézel😁!
2020. máj. 27. 20:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. De már én se.
2020. máj. 30. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!