Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazán romantikus férfiak?
Talán én is annak a híve vagyok, hogy ezeket az embereket, lehetőségeket egész egyszerűen bevonzod. Nekem is volt egy röpke korszakom, amikor zsémbeskedtem amiatt, hogy mennyi az olyan nő akit csak a pénz érdekel meg a külső... Aztán elkopott ez a hülye hozzáállás (dolgoztam rajta) és érdekes, szépen lassan kezdtek belépni az életembe azok az emberek/párkapcsolati lehetőségek akiknek nem a felszínes dolgok álltak a prioritási listájuk elején. Nekem működött, miért ne működhetne nálad is? :)
Önfejlesztés és magadra találás a kulcsszó. :)
Btw, van azért a "másik véglet" is. :))) Én sajnos ilyen vagyok és tudom, hogy ez sem jó, valahol meg kell találni az arany középutat. "Gyárilag" extrovertált bölcsészlelkületű idealista vagyok. :D
(tldr: HSP-s nihilista wannabe értelmiségi. :D )
"Annyira elegem van már a felszínes, csak az anyagi javaival felvágó férfiakból."
Akkor talán ne utánnuk epekedj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!