Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazán romantikus férfiak?

Az egyikük most kelt fel mellőlem.
Bőven vannak ilyen srácok, de azt érdemes tudni, hogy a romantikát se mindenki ugyanonnan közelíti meg, és aki megadja, annak ugyanúgy igénye van rá, legalább ugyanolyan intenzitással.
Egyébként a romantikusság és a nyálasság közt van egy határ, amit sokan nem érzékelnek, mert minden gesztushoz számít a kontextus. A giccsességről szó se essék már, mert az már nagyon nem a romantika.
22/L

Az a baj, sok nő nem meri elmondani mire vágyik, nem mer szólni azért, amire vágyik...mert a pasik azt sugallják, hogy ez milyen gáz, ő nem fog nyáladzani! A pasik ezért meg azt hiszik, hogy a nők nem vágynak ilyenre! Mostanában (itt is látszik) nem tud egy pár értelmesen beszélni a másikkal arról, hogy mire vágyik, mert akkor az lesz, hogy semmi nem jó, állandóan nyavog...stb...
Ezt mind a két nem elcseszte!
De persze itt megint egyes valaszadók szerint azok a csúnya nagy igényű nők!
Vannak még ilyen férfiak, párom is gyakran ilyen! De neki el is lehet mondani mire vagyok, ha valami bánt! Mert kommunikatív és tesz a kapcsolatunkért! És persze fordítva is igaz! Nehezzen találtam meg őt is! Úgyhogy ne add fel, de bátran vállald fel, hogy neked ezekre van igényed!
A barazona...hmmm! Nekem jóképű férfi barátaim vannak, csak nem ismerkedés céljából ismertem meg őket anno! Aki nem jön be, avval én barátságot sem fogok pl kialakítani, sőt nem igénylem vele a minimalis kapcsolatot sem a helon szia kívül!
És akivel valaki nem jön ősze, ott vagy kémia nincs (szexuális vonzalom), akkor már az egyik legfontosabb a szex nem fog működni, ezt nem lehet irányítani! Vagy épp kedves, de nem figyelmes! Vagy épp nem egyeznek a céljaink, más a prioritás, a határok. Esetleg nem halad sehová, nincs közös téma és program. Nekem pl unalmas a csak a séta meg az étterem! Jobban értékelek néha egy szendvicset, amit a párom csinál vagy ahogy a kérdező írta egy szál virágnak vagy egy orgona csokornak! Nekem fontos, hogy egyezenek már az elején a tervek, szeresse a kutyákat, lehessen vele utazni legalább évi 1 2szer vagy épp túrázni akár vég a kinizsi szazason (egy 100 km-es út, amit 24 óra alatt kell lesétalni).
Szóval nem egyszerű senkinek normális, figyelmes, magunkhoz hasonló párt találni!
N27

18as vagyok, még anyi hogy számomra is túlzás a rózsa szirom vagy a romantikus filmek! Inkább egy horrort nézek vagy egy jó vígjátékot!
A habfürdő, a gyertyás vacsi pl bejön nekem is, vagy kinnt a természetbe a csillag nézés, piknikezés vagy kint sütőgetés.
Én a túrázás alatt tényleg ilyen minimum 20 25 km-er érték :D.
De azért ne add fel, biztos van olyan aki neked megfelelő.

Vannak ilyen férfiak? Persze, bőven. Konkrétan én is ilyen vagyok, csak nem veled, hanem a barátnőmmel.
Ha vannak ilyen férfiak és te nem találsz, akkor nem velük van a gond, hanem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!