Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak az igazán romantiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igazán romantikus férfiak?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már a felszínes, csak az anyagi javaival felvágó férfiakból. Nem nyűgöz le, ha már az első randin egy puccos, drága étterembe akar vinni, sokkal jobban értékelem, ha sétálunk, viszünk egy plédet és azon ülve beszélgetünk egy parkban vagy felmegyünk egy kilátóhoz, későbbiekben csillagokat nézünk este.

2020. máj. 27. 09:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%
Na jó, a rózsaszirmokat kihagyom.
2020. máj. 27. 09:56
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
Baratzónában. "Nincs kémia". Semmi értelme így viselkedni. Csak olyan nővel találkoztam eddig aki nem értékeli, "ne legyél nyálas, mézesmázas". Írta valaki a gondoskodás, na attól van még herotja a mai nőknek. Ez már nem az a világ ami régen volt. Új alapok vannak, alkalmazkodni kell és én is ezt teszem. Laza, lekezelő, szexuális jellegű ismerkedes lesz ezentúl.
2020. máj. 27. 09:57
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
Az elvárásaidat már ismerjük, te mit tudsz mindezekért cserébe adni? Nekem az az érzésem, hogy valami szar rózsaszín ködös Rosamunde Pilcher-regényben akarsz élni, szerinted ki szórja neked tele rózsaszirmokkal az ágyat, ki fog szerelmes leveleket a zsebedbe dugdosni? Ez kb. tini szint, bár én még tini koromban sem csináltam olyat, hogy a nekem tetsző lányok zsebébe hülye cetliket dugdostam volna.
2020. máj. 27. 09:57
 14/27 A kérdező kommentje:
Természetesen oda-vissza müködnének ezek a kis gesztusok, nemcsak a férfitól várom el. Egyáltalán nem vagyok már tini, mégis szükségem van az említett dolgokra.
2020. máj. 27. 10:02
 15/27 anonim ***** válasza:
69%
Hát azért kíváncsi lennék, mit szólna egy lány, akivel mondjuk ismerkedünk, ha azt mondanám neki, hogy "első randin menjünk már fel a hegyre, igaz, hogy nincs ott semmi érdekes, kajálni is csak szendvicset viszünk, de biztosan jó lesz". Szerintem azt gondolná, hogy "ekkora sóhert, bzdmeg, még egy kávéra sem tud meghívni". Egyébként volt olyan, hogy a 2. randira vittem egy csajnak virágot (az első alkalommal beültünk üdítőzni, kávézni valahová), és tudod, mit kaptam cserébe? Azt mondta, hogy ő azt hazaviszi, addig várjam meg. Nyári dög melegben több mint egy órát vártam rá a villamosmegállóban, egy fa árnyékába húzódva. Tudom, ez csak egy példa, de sokaknak ennyit számít a romantika. Amit meg te írtál a romantikus filmek nézéséről, a rózsaszirmokról, meg mindenről, az már émelyítően giccses, nem romantikus.
2020. máj. 27. 10:04
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám sóhernek egyáltalán, a férfi személyiségét, gomdolkodását akarom megismerni egy randevún, nem a pénztárcája tartalmát vagy a bankkártyáján szereplő összeget.
2020. máj. 27. 10:29
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

Az egyikük most kelt fel mellőlem.

Bőven vannak ilyen srácok, de azt érdemes tudni, hogy a romantikát se mindenki ugyanonnan közelíti meg, és aki megadja, annak ugyanúgy igénye van rá, legalább ugyanolyan intenzitással.

Egyébként a romantikusság és a nyálasság közt van egy határ, amit sokan nem érzékelnek, mert minden gesztushoz számít a kontextus. A giccsességről szó se essék már, mert az már nagyon nem a romantika.

22/L

2020. máj. 27. 10:34
 18/27 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, sok nő nem meri elmondani mire vágyik, nem mer szólni azért, amire vágyik...mert a pasik azt sugallják, hogy ez milyen gáz, ő nem fog nyáladzani! A pasik ezért meg azt hiszik, hogy a nők nem vágynak ilyenre! Mostanában (itt is látszik) nem tud egy pár értelmesen beszélni a másikkal arról, hogy mire vágyik, mert akkor az lesz, hogy semmi nem jó, állandóan nyavog...stb...

Ezt mind a két nem elcseszte!

De persze itt megint egyes valaszadók szerint azok a csúnya nagy igényű nők!

Vannak még ilyen férfiak, párom is gyakran ilyen! De neki el is lehet mondani mire vagyok, ha valami bánt! Mert kommunikatív és tesz a kapcsolatunkért! És persze fordítva is igaz! Nehezzen találtam meg őt is! Úgyhogy ne add fel, de bátran vállald fel, hogy neked ezekre van igényed!

A barazona...hmmm! Nekem jóképű férfi barátaim vannak, csak nem ismerkedés céljából ismertem meg őket anno! Aki nem jön be, avval én barátságot sem fogok pl kialakítani, sőt nem igénylem vele a minimalis kapcsolatot sem a helon szia kívül!

És akivel valaki nem jön ősze, ott vagy kémia nincs (szexuális vonzalom), akkor már az egyik legfontosabb a szex nem fog működni, ezt nem lehet irányítani! Vagy épp kedves, de nem figyelmes! Vagy épp nem egyeznek a céljaink, más a prioritás, a határok. Esetleg nem halad sehová, nincs közös téma és program. Nekem pl unalmas a csak a séta meg az étterem! Jobban értékelek néha egy szendvicset, amit a párom csinál vagy ahogy a kérdező írta egy szál virágnak vagy egy orgona csokornak! Nekem fontos, hogy egyezenek már az elején a tervek, szeresse a kutyákat, lehessen vele utazni legalább évi 1 2szer vagy épp túrázni akár vég a kinizsi szazason (egy 100 km-es út, amit 24 óra alatt kell lesétalni).

Szóval nem egyszerű senkinek normális, figyelmes, magunkhoz hasonló párt találni!

N27

2020. máj. 27. 11:20
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

18as vagyok, még anyi hogy számomra is túlzás a rózsa szirom vagy a romantikus filmek! Inkább egy horrort nézek vagy egy jó vígjátékot!

A habfürdő, a gyertyás vacsi pl bejön nekem is, vagy kinnt a természetbe a csillag nézés, piknikezés vagy kint sütőgetés.

Én a túrázás alatt tényleg ilyen minimum 20 25 km-er érték :D.

De azért ne add fel, biztos van olyan aki neked megfelelő.

2020. máj. 27. 11:25
 20/27 anonim ***** válasza:
29%

Vannak ilyen férfiak? Persze, bőven. Konkrétan én is ilyen vagyok, csak nem veled, hanem a barátnőmmel.

Ha vannak ilyen férfiak és te nem találsz, akkor nem velük van a gond, hanem veled.

2020. máj. 27. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!