Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazán romantikus férfiak?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van már a felszínes, csak az anyagi javaival felvágó férfiakból. Nem nyűgöz le, ha már az első randin egy puccos, drága étterembe akar vinni, sokkal jobban értékelem, ha sétálunk, viszünk egy plédet és azon ülve beszélgetünk egy parkban vagy felmegyünk egy kilátóhoz, későbbiekben csillagokat nézünk este.2020. máj. 27. 09:20
1/27 anonim válasza:
A parkban vannak, meg a kilátók mellett.
2/27 anonim válasza:
Az ilyeneket szoktátok "unalmasnak" tartani, illetve barátzónázni azzal, hogy "kedves vagy, rendes vagy, de...". Egyébként érdekes, hogy sok hozzád hasonló panaszkodó nővel beszéltem már itt privátban is, mind siránkozott, hogy nincsenek normális hapsik, őket mindenki csak megdugni akarja, senki sem akarja őket megismerni, senki nem kezdeményez náluk normálisan stb., de hiába közeledtem tisztességesen, semmi eredménye sem lett.
3/27 anonim válasza:
#2: idejön panaszkodni, te meg rástartolsz. Mégis miben vagy te különb, mint azok akikre panaszkodott?
A rohanó világban egyre kevesebb idő és igény van ilyen romantikázásra, de nem veszett el teljesen.
4/27 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak, de lehet hogy csak 10-ből 2 lesz ilyen, mivel mostanában más a nők igénye.
5/27 anonim válasza:
Szerencsés vagyok mert nekem ilyen a párom szeret randira hívni és meglepni apróságokkal.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen mikor megláttam, de idővel egyre jobban látom férfiasnak mert tényleg az nem ez az ultramodern elkorcsulos fajta hanem az a fajta aki szeret gondoskodni a másikról.
N
6/27 anonim válasza:
Mivel a nőket nem az ilyenek érdeklik, így megváltoztak és egyre kevesebb ilyen van.
7/27 anonim válasza:
#3: Csak leírtam a tapasztalataimat, sajnálom, ha neked fáj az igazság, én ezt láttam magam körül. Amúgy ha a kérdezőnek joga van "panaszkodni", akkor nekem is jogom van, nem? És te ítélkezhetsz? Te miben vagy különb, mint ők vagy én? Ha egy férfi megpróbál udvarias, romantikus lenni, akkor sokan rásütik, hogy "nyálas", "csak pitizik" stb. És igen, elég érdekes, hogy az itt panaszkodó nőknek olyan szörnyű a helyzetük, hogy még a normális közeledésből sincs 99%-ban semmi, mert eltűnnek vagy hárítanak, de közben siránkoznak, hogy sehol nincs normális férfi.
8/27 anonim válasza:
Tegnap este a Lánchíd környékén, a Duna partján sétáltam. Kb 15 párt láttam a parton ücsörögni, iszogatni, eszegetni. Nem hiszem, hogy ez elvárhatatlan a pasiktól.
9/27 A kérdező kommentje:
Nekem nagyfokú igényem van rá mind az ismerkedés során, mind a kapcsolatban. Nagyon jól tud esni, ha virágot kapok csak úgy, és itt most nem a drága virágboxokra, csokrokra kell gondolni, bőven elég, ha saját/szülei kertjéből szed egy szálat vagy séta közben. Tud főzni és meglep gyertyafényes vacsorával vagy akár csak ágyba hozza a reggeli kávét. Becsempész a zsebembe egy kis cetlit, amin kifejezi mennyire szeret, és ami a legjobban esne, az egy igazi, szívből jövő, kézzel írt szerelmes levél. Pénzbe nem kerúlő glepetések, különösen egy fárasztó nap utáni masszázs, habfürdőzés közösen, egymás karjaiban való romantikus filmek/sorozatok nézése, rózsaszirmokkal teleszórt ágy.
2020. máj. 27. 09:51
10/27 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, és látod, semmi időm itt válaszolgatni, mert annyira kapkodnak értem a nők. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!