Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15éves vagyok, és rettegek a smárolástól. Elképzelni sem tudom, hogy mit csinálhatnék a nyelvemmel. Szerintetek?
Szia!
Nem kell félni tőle...És én sem tudtam elképzelni, hogy hogyan is csináljam, vagy egyáltalán mit csináljak O.o
Hidd el, jön magától...Ösztönösen fogod csinálni, lehet, hogy először kicsit bizonytalanúl, de bele fogsz jönni, nem kell félni menni fog..:)
15/L
13:02 ez velem is így van :D XD
16/L
Hát én 15/L vagyok.. és kb egy hónapja smároltam előszőr:D hát eléggé paráztam,izgultam meg minden... és eléggé rossz is volt.. pedig a fiu 18 éves volt(már nem vagyunk együtt) aztán ahogy teltek a napok jobb lett valamivel... lehet én csinálom rosszul..:D vagy nemtudom:D de bennem nem hagyott olyan "huuu dejoo élményeket"
én igazábol untam is egy idő után hogy mindig ugyan az...
lehet a következő barátomnál sokkal jobb lesz...sőőt..:D remélem:D
bocsi hogy ilyen hosszura sikeredett:$:D
13:08-as vagyok:D
igazábol utánozd le a fiut:D meg jönni fog hidd el..:D de lényeg hogy mikor csokolozol valakivel:D akkor ne azon agyalj hogy "úristen mit csináljak,meg hogy hogy kell" hanem add át magad az érzésnek:D és ugy jo lesz:D
mert ha ezekre a válaszokra fogsz gondolni..:d akkor géépies lesz:D SZERINTEM:D
hát köszönöm a válaszokat.azért várok még, tapasztalatokat.:)
én paranoiás vagyok vagy én nemtudom.De félek, hogy a pasi, rámhagyja majd, és átdugom a nyelvem és állni fogok mint egy béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!