Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15éves vagyok, és rettegek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15éves vagyok, és rettegek a smárolástól. Elképzelni sem tudom, hogy mit csinálhatnék a nyelvemmel. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt lesz az ideje tudni fogod. Tudom nehéz elhinni, de évszázadok óta működik.
2010. júl. 30. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
piálj be és akkor nem fogsz parázni,amúgy nincs benne semmi különleges...az elsőnél csak adj egy puszit az ajkaira és a többi mar megy magától ;)
 3/12 Dodesz.. ***** válasza:
76%

Szia!

Nem kell félni tőle...És én sem tudtam elképzelni, hogy hogyan is csináljam, vagy egyáltalán mit csináljak O.o

Hidd el, jön magától...Ösztönösen fogod csinálni, lehet, hogy először kicsit bizonytalanúl, de bele fogsz jönni, nem kell félni menni fog..:)

15/L

4/12 anonim ***** válasza:
én is rettegek xD de én azért mert 16vagyok és úgy érzem h kiöregszek és gáz h még nem smároltam xd és egyre jobban parázok
2010. júl. 30. 13:02
 5/12 anonim ***** válasza:

13:02 ez velem is így van :D XD

16/L

2010. júl. 30. 13:04
 6/12 A kérdező kommentje:
hm... vágok én már nagyából mindent.csak azt nem, hogy mit csináljak a nyelvemmel ? körözzek vagy mii ?:S:S::(
2010. júl. 30. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát én 15/L vagyok.. és kb egy hónapja smároltam előszőr:D hát eléggé paráztam,izgultam meg minden... és eléggé rossz is volt.. pedig a fiu 18 éves volt(már nem vagyunk együtt) aztán ahogy teltek a napok jobb lett valamivel... lehet én csinálom rosszul..:D vagy nemtudom:D de bennem nem hagyott olyan "huuu dejoo élményeket"

én igazábol untam is egy idő után hogy mindig ugyan az...

lehet a következő barátomnál sokkal jobb lesz...sőőt..:D remélem:D

bocsi hogy ilyen hosszura sikeredett:$:D

2010. júl. 30. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:

13:08-as vagyok:D

igazábol utánozd le a fiut:D meg jönni fog hidd el..:D de lényeg hogy mikor csokolozol valakivel:D akkor ne azon agyalj hogy "úristen mit csináljak,meg hogy hogy kell" hanem add át magad az érzésnek:D és ugy jo lesz:D

mert ha ezekre a válaszokra fogsz gondolni..:d akkor géépies lesz:D SZERINTEM:D

2010. júl. 30. 13:10
 9/12 A kérdező kommentje:

hát köszönöm a válaszokat.azért várok még, tapasztalatokat.:)

én paranoiás vagyok vagy én nemtudom.De félek, hogy a pasi, rámhagyja majd, és átdugom a nyelvem és állni fogok mint egy béna.

2010. júl. 30. 13:12
 10/12 Fülünyúl ***** válasza:
Csókolózni nem tudatosan kell, szerintem ösztönös. Csak hagyd magad és a nyelved szád majd "megy" magától. Élvezd, ennyi a lényeg. :)
2010. júl. 30. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!