Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon miért van ennyi tengerparti, luxusautós,Guccis, modell stílusú nő, bemutatkozásnál annyi hogy IG:hol találod instán. Ha tényleg társat keres, nem egyszerűb egy sima, "Otthon ül egyedül" kép, értelmes bemutatkozó szöveggel?
Ez már régi jelenség, elég megnézni a képeket arányaiban:
Jó nők többségben anyagias igényeket sugallanak.bemutatkozás:IG
A csúnyák értelmesebben írnak.
És van egy kis százalék, aki szép is, értelmes is, és egyszerű is.
Köszönöm szépen a korrekt hozzászólásokat, én is egyetértek azokkal akik szerint csak insta követőket keresnek, meg hogy sugallják az anyagi igényeiket.
Ez csak ilyen diskurzus, elmélkedős kérdés, és örülök hogy sokan fogták az adást :D szoval csak kiváncsi voltam más is látja e ezt/mennyien.. :)
Hiszen a legtöbb nő azt mondja
" a pénz nem számít",
stb, aztán rengeteg rusnya öreg fószert látsz pesten szaladgálni húszéves szöszikkel, a badoon, tinderen, twoon, stb a jól kinéző többség meg azt jelzik a Guccis Iphone os selfies', Ferraris, tengerpartos képeikkel, hogy igenis
"van egy ára, ezek az igényei, vagy hasonlóak.."
Szoval ez egyfajta érdekes kettősség, tény, és esettanulmány is az arra fogékonyabbak számára. :)
Mindenkinek köszönöm az értelmes véleményeket! :)
Sajnos mindenki elképesztően sokat hazudik, sőt más képeket, és teljesen bevariáltakat irreálisakat tesz fel magáról, meg a sok mellékduma megy. Ha chatbe kezdesz, és jó emberismerő is vagy, hamar kiderül aki bunkó, vagy nagyon burkoltan fogalmaz, azaz csak kérdezget, rólad akar tudni, magát meg rejti..óvatos légy, mert én már óriásiakat csalódtam.
Volt, hogy 30 évvel ezelőtti fotót próbált meg mai datálással feltenni, megtéveszteni, de olyan is volt, hogy a gyereke képével szórakozott, és randin egy tahó volt, meg italt rendelt, holott azt mondta kocsival van. Megkérdezte/ték, 2-en is, hol a WC. mindjárt jön6ek, aztán lelépett/leléptek! Ne essetek bele ilyenbe ti sem.
Inflálódik a férfiak értéke. Tökmindegy, a végeredmény ugyanaz. Rengeteg embernek nem lesz senkije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!