Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a társkeresőn a legtöbben sablonszemélyiséget építenek maguknak?
A nők mind "csinosnak mondott" (valójában nem csinos), "nőies vonalú" (molett vagy túlsúlyos) teremtések, kedvenc filmjük az Életrevalók (mert más nem jut eszükbe), hobbijuk a színházba járás (évente egyszer, a Jimmy musicalre), a tánc (utoljára a barátnőjük lagziján, mulatósra) és az utazás (ha van, aki megszervezze). A mottó valami pozitívkodó üzenet a mosolyról, ami görbe vonal, de mindent egyenesbe hoz, vagy a Carpe diem kifejezés valamilyen változata.
A férfiak vagy kocsinak dőlve pózolnak, mert attól biztos menőcsávók lesznek, vagy "kedves jófiúk", akik azon keseregnek, hogy nincs, aki megértse őket (és első randin alájuk feküdjön).
Nem tudom, talan mert a ferfiak legtobbje nem akar az atlagostol eltero lanyokkal kezdeni.
Nekem vannak tetovalasaim, swing tanc leckeket veszek, nincs tv-m, es ha neked sincs az csak elony, nem vagyok fent faceboookon, imadom a heavy metalt es rendszeresen jarok koncertekre, fesztivalokra, es filmeket moziban szeretek nezni.
Roviden osszefoglalva ennyi volt fent.
Haaat nem sok valaszt kaptam amig fent voltam.
Egyszerű a válasz. Az emberek ki akarnak tűnni a tömegből.
Ugyanaz mint mikor valaki márkás ruhát vesz , mert az bizony egyedi....persze mert nem gyártanak abból is több százezret....hagyjuk már.
De, értem a törekvést, és rendben is van, nincs ezzel baj. Csak a megvalósítás sántít! Az hogy túltolják nagyon sokan, füllentenek, hazudnak, mert azt hiszik akkor majd érdekesek lesznek a másik számára.
Ez főleg a mai mentalitásnak köszönhető, a társkeresőknek, a Facebooknak....ezek jól felnyomják az emberek ingerküszöbét.
Emiatt a jó, a normális, az átlagos, már nem kell senkinek. Sőtt már önmagát sem képes így elfogadni a legtöbb nő és férfi.
Rengeteg helyen olvasni, akár nők, akár férfiak történeteit hogy ha normálisan viselkedik akkor a kutyának sem kell. Ellenben ha taktikázik, bunkózik akkor igen.
Ezt hozta a netes ismerkedés sajnos. Nemhogy könyebb lett vele párt találni, hanem nehezebb.
Aki pedig valóban a normálisat , keresné, annak is nehéz dolga van , mert mint írtam sokan nem magukat adják.
Utolso, ezert kell egesz alakos fenykepet feltenni.
Foleg, ha valaki tobb, mint 50kg. Akkor senki se vadolhatja azzal, hogy elferditette a valosagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!