Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Név te vagy az utolsó akit bántani akarok.2. randin mondhatom ezt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 11:54
11/35 A kérdező kommentje:
pl,hogy nagyon szeretlek? vagy muszáj sorrendet állítani?WTF
2010. júl. 30. 12:03
12/35 anonim válasza:
de nem fogod fel a szeretlek szó már semmit se ér...
egy éjszakás kaland után dobálóznak ezzel... mára már elértéktelenedett vagy hogy is mondjam..
13/35 anonim válasza:
Ez az előbb benne volt az egyik Kérdésnél xD Am sztm az túlzás lenne:D
14/35 A kérdező kommentje:
szerintem a te mondatod még a szeretlek szónál is nagyobb klisé
olyan BETANULTnak hangzik
2010. júl. 30. 12:06
15/35 Funktasztikus válasza:
háth ha a családot leszámitjuk végül is tényleg öt bántanám utoljára:D
16/35 anonim válasza:
de érted h mit jelent ? megérteted mostmár ?
17/35 A kérdező kommentje:
Persze értem,de másképp is lehet értelmezni,ezért nemjö 2. randira,mert kezdjek majd el filózni h mit is akart ezzel?
2010. júl. 30. 12:09
18/35 anonim válasza:
nyilván való .. hogy nem azért mondja.. hogy bántani akar mert akkor nem ment volna veled randira szerintem !!!!!!!
de nem tudom hogy lehet ezt még érteni?
19/35 Funktasztikus válasza:
am akkor vágd be a csajnál ha már jártok kedves kérdező;)
20/35 anonim válasza:
nem..én találtam ki.. csak belém kötöttek páran mert nekik a hoz volt kedvük és most itt.. irkálok de nem is tudom minek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!