Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Név te vagy az utolsó akit bántani akarok.2. randin mondhatom ezt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 11:54
3/35 anonim válasza:
ezt nem tudnád valahogy máshogy megfogalmazni mert nem értem
4/35 anonim válasza:
most itt izél .. mert nem érti....
5/35 anonim válasza:
Én se értem. Miért akarnál bántani bárkit is?
8/35 Funktasztikus válasza:
a csajnál ugy akar beágódni hogy elmondja hogy a világon öt bántaná utoljára.. ez már azért kamu mert a családoddal mivan....azokat inkább bántanád mint a csajt??szép gesztus de hülyeség...
9/35 A kérdező kommentje:
csak érdekel.nem bántani akarlak
2010. júl. 30. 12:00
10/35 anonim válasza:
istentelen kenyér... nem tudom te mit mondasz a bnődnek..
hát ezt meg ezt jobban szeretek .. de azért te se vagy utolsó ? vagy mégis mit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!