Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kellemetlen, de nőként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen, de nőként hogyan kell kezdeményezni? Vannak esetleg bevált ötletek?

Figyelt kérdés

Légyszi ne írjátok, hogy úgy mint férfiként, meg 21.század, meg mit képzelek hogy nem tudom, stb... Így is kicsit idegben vagyok miatta. Van egy férfi akivel úgy tűnik, kölcsönösen tetszünk egymásnak, de ő visszafogottabb egyéniség és nem kezdeményez. Persze nem biztos, hogy ezért nem.... de én már azon gondolkodom, hogy megpróbálom én, csak egyrészt én sem vagyok az a szuper extrovertált minden lében kanál típus, másrészt semmi tapasztalatom nincs a kezdeményezésben, harmadrészt, félek a visszautasítástól, vagy hogy kellemetlen helyzetbe kerülök. Hogyan lehetne megpróbálnom, hogy ne jöjjek ki rosszul belőle? Tudtok adni tippet? Pl.ha megmondanám neki, hogy nagyon kedvelem, utána mit mondjak? Vagy ezt ne is mondjam neki? Vagy hívjam el sétálni vagy valami? Nem merem így direkt elhívni szerintem. Valami lightosabb kezdeményezés jó lenne.

Tudom egy rakás szerencsétlenségnek tűnhetek most, nézzetek el és légyszi segítsetek.

2020. máj. 23. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagy hívjam el sétálni vagy valami?

Jó ötlet. Elmehettek közösen vásárolni ilyesmi (csak kizárólag sétálni, ez elég gyanús). Legjobb, ha mindig más cselekményt is hozzá kapcsolsz. Pl.: nem szeretsz egyedül menni, lenne kedved velem tartani? Hasonló. Nem kell ennek óriási körítést csinálni.

Utána már sokkal nehezebb lesz, mert a srác nem fogja tudni mit szeretnél valójában (tétovázni fog). "Barátként tekint rám? vagy sokkal több?" Ezek a kérdések jutnak majd eszébe.

Ha belekezdtél az ismerkedésbe véghez is kell vinni. 3-4 találkozás után egyértelműen tudasd vele milyen szándékaid vannak.

2020. máj. 24. 11:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötleteket írtatok páran, köszönöm!
2020. máj. 24. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!