Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 felett van esélyem, egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett van esélyem, egy 20 évessel randizni?

Figyelt kérdés
Nem rég múltam el 30, és én még mindig a 20 év körüli lányokra bukom. Van esélyem még vajon náluk?

2020. máj. 23. 03:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

24 évesen egy 32 évessel jöttem össze, nem is értem a kérdés lényegét.

Az exemnek sem kacsalábon forgó palotája, sem sokmilliós csodajárgánya nem volt, mégis imádták a nők, 14 - 99 közt bárkit levett a lábáról.:)

Vágott az esze, fantasztikus humora és sportos teste volt. Volt egy vállalkozása, egyedül élt egy felújítást igénylő házban, és egy ősöreg kocsija volt, amit imádott, és mindig szépen rendben - és karban tartott.

Nem a korkülönbség, hanem az anyja miatt szakítottam vele végül.

2020. máj. 23. 16:15
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez a leírás rám is illik! 😀🤣😎 Bár nekem jobb autóm van! 😁
2020. máj. 23. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen is 30 éves pasim volt,és most 38 évesen is,legjobb korosztály.
2020. máj. 23. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok: Kedves Kérdező, akkor hol itt a probléma? :)

A _normális_ húsz/huszonévesek kifejezetten kedvelik az ilyen férfiakat.

(rá még a 'pénzreutazós cicababák' is buktak 🤣)

Ha nálad is az anyukád az, aki miatt menekülőre fogják a lányok, akkor szintén nem a korod a bibi. :)

2020. máj. 23. 16:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves 14# neem, nekem az anyukám, az anyukák mintaképe, imádnivaló!😁 Nekem az olyasfajta önbizalom hiányzik, ami a "fiatalabb" lányok megszólításánál jelentkezik. Valamiért (a magyar) lányok olyanok, hogy "nem akarnak semmit." Hiába akarok én a legjobb lenni, mint velük, mint az életben, ők maguktól szinte soha nem jönnének oda hozzám, hogy hé!..., én meg ha "odamegyek" akkor meg semmi reakció, rajongás, csak úgy néznek, mint aki életükben elöször izgatott volna fel egy férfi, de a szövegük nem mindig azt sugalják, hogy akkor mostantól a "tiéd vagyok", pedig lélekben ezt érzem, hogy ezt adja nekem. És szerintem nem tévedek. Csak ritkán győz meg egy lány, szinte bármiről is... ez a lényege ("a problémámnak":)
2020. máj. 23. 16:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy jól értem, de akkor az a gond, hogy a lányok nem kezdeményeznek?

Sőt: "lefagynak", ha te közeledsz.(?)

Nézd el nekem, én duplaannyi idős leszek mindjárt, mint a ze célcsoportod, de én sem kezdeményeztem soha direktben, valahogy nekem nem az volt a természetes. Ha egy társaságban voltunk és közösen beszélgettünk, simán mertem 1:1 is kommunikálni vele, de nem voltam soha az a leszólítós - rányomulós fajta, nevezhetünk emiatt őskövületnek, régimódinak vagy konzervatívnak is.

Lehet, hogy ők is hasonlóan szocializalodtak, nem? Hiszen a külfdi lányokkal más a tapasztalatod.

Szerintem is lazábbak, a nyugati, északi lányok több tekintetben máshogy élik meg az egyenjogúságot: nem csak az anyagiakban függetlenebbek, hanem párkapcsolatok terén is egyenlöbb a mérleg, ismerkedésnél is aktívabbak. Dánokkal, csehekkel, lengyelekkel, osztrakokkal, hollandokkal, angolokkal, amerikaiakkal beszélgettünk ilyesmiről, onnan az info.

A magyar lányokat ezek szerint máshogy kell kezelni.(?)

2020. máj. 23. 17:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Még mindig várom a válaszokat!

- test

- pénz

- péló

- lakás

- kocsi

- hobbik

- meló

- pia/cucc

?

2020. máj. 23. 17:10
 18/20 A kérdező kommentje:

17#

-Sportos test (jó, most pici felesleggel:)

-pénzem van, 150 körül keresek most, amúgy 250 körül

-ha péló alatt azt érted, akkor az pont jó! 😀😁😉😗

-Lakás (16éves korom óta "egyedül" élek) az pont elég 1 párnak

-Van egy Ford Mondeo-m, egész jó

-Hobbiból szinte minden normálisat csinálok (zenélés, filmezés, koncertszervezés, barátok, csocsó:)

-Meló: egy stúdióban dolgozom, és koncerteket is csinálunk (eddig több mint 1000 nagykoncertet csináltunk:)

-Whisky, bor, pálinka, ez meg az, mindig van otthon.

Szerinted jó ez így, vagy változtassak valamin? 🙂 (normális választ kérek)

2020. máj. 23. 18:22
 19/20 A kérdező kommentje:

16# igen jól látod a dolgot, kvázi "lefagynak" elöttem a lányok.

Kivéve, ha ismerősség van a dologban, na akkor pereg a nyelvük, és mindent szeretnek, és pont ugyanolyan az érdeklődési körünk! 😀😁😎🤩

Ez miért van így? 😀

Amúgy a női kezdeményezésekről:

Egyszer elmentem (hajnalba) egy buliba, a Jászain. Megyek be a helyre, (épp álmatlan voltam) jön velem szembe egy csaj, rámnéz félig, én is nézem, júj de jó kis csaj, bárcsak... erre átölel, én is őt, mobdom akkor indulás haza :) kb 2 évig olyan boldogan éltünk, mint valami álomban lettünk volna. Kb ez a szerelem.

Szóval arra akarok kilyukadni, ha a lány kezdeményez egy fiúnál, és kb egyből a tárgyra tér (ez nem kötelező, de jobb;) akkor biztosan boldogan élünk, amíg csak akarunk! 😀😍

Ha a fiú kezdeményez, akkor kb jönnek a kérdések, milyen zene, milyen film, stb.. és elhúzódhat akár 2 évig is, míg csak ismerkedik a két fél egymással, semmi komoly eset... Erre tudod kinek van ideje? 😊

Jó, annak aki szeretné...

De igazából az sem fog tovább tartani, mint ha egyből a lényegre tértek volna, és boldogságos minden, nem küzdelmes.

Én csak erre gondolok, jó, már 2-3 alkalommal volt ilyen egybőlös dolog, de én mindig abbahagytam egy odő után a kapcsolatot, és csak most jövök rá, lehet hogy jobban meg kellett volna becsüljem, vigyázzam a kapcsolatunkat.

Amúgy meg persze, olyat akartam, amit (valószínűleg) pár hónap, év alatt el is értem volna ezzel is...

💫Szóval bonyolult az élet, közben meg egyszerű😂🤣💫

2020. máj. 23. 18:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát javaslom, kukkants be akár az itteni topikokba is, miket írnak az olyan lányoknak, akik meg merik kérdezni, baj-e ha egyből ravetik magukat a pasira, ha tetszik es szimpik egymásnak.

Gyanítom, többen mernének rámenősek lenni, ha nem lennének lemocskosr.ibancozva meg "ne csodalkozz, ha annyira kellettél neki" -zve.

Ítélkezés van és kettős mérce, ez van.

Amíg ez a szitu, addig lépj te, ha akarsz tőlük valamit.

Ha sajnálod az időt, akkor nincs ötletem - a külf.i lányokon túlmenően.

Bocs, én ehhez már "néni" vagyok. 😁

2020. máj. 23. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!