Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire rontottam el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rontottam el, hogy tudnék javítani?

Figyelt kérdés
Szóval.. nem randiztunk még, utalást tett rá hogy elhívna, viszont... eddig egyetlen kapcsolatom volt 16-22 éves koromig.. szétmentünk, nekem ez az illető nagyon tetszik és mivel régen randiztam, és izgulós típus vagyok össze vissza hablatyoltam” persze próbált válaszolni, mesélni nekem.. de nagyon rosszul éreztem magam, hogyan változtassak ha legközelebb beszélgetünk ez ne történjen meg? Illetve te egy ilyen után adnál második esélyt a dolognak? Vagy ez úgy halott ügy ahogy van?..
2020. máj. 21. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Kérdező! Szerintem nincs semmi baj.. Hidd el én 35 évesen ugyanúgy bénáztam a randi alatt is. :) Ez ilyen, akárhány éves is vagy. Szóval nyugi! A lényeg, hogy csak magadat add és nem lesz semmi baj! :)
2020. máj. 21. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenki izgul. Ez olyan mint az első első randi. Lehet az embernek akárhány párkapcsolata de szinte mind különböző módon és érzésekkel kezdődik és mindig ideges az ember.

Ne aggódj ő is izgul, ez biztos.

És elmész randizni vele?

2020. máj. 21. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Lélekben készülj fel a találkozóra, aztán az adott pillanat adja, hogy mit tegyél. Az izgulás természetes velejárója az első randinak. Csak magadat igyekezz adni és ne alakoskodj!
2020. máj. 21. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha el mer hívni ezek után.. akkor igen elmennék vele randira.

Munkatársak vagyunk és hazavitt mivel sokat kellett volna várnom a buszra, és 14 óra után hullának éreztem magam amúgy is, de annyira hogy olyan érzésem volt minta szétcsúsztak volna a szemeim (nem vagyok kancsal) szóval remélem hogy nem történt meg...

24 vagyok.Nagyon köszönöm a válaszokat! 🤗

2020. máj. 21. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!