Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres már hirtelen, én rontottam el?
Sziasztok!
Eléggé elbizonytalanodtam, nem tudom én rontottam-e el valamit, ezért érdekel kívülálló személyek véleménye. Fontos tudni rólam, hogy én nem válaszolok idegen srácoknak ha rámírnak, nem szeretek a semmiről beszélgetni, és alapjában véve nem hiszek az ismerkedés ezen fajtájában.
A történet a következő: Én 23 éves vagyok a srác pedig 24. A srác kb másfél hónapja rámírt, és a szokásostól eltérően szimpatikusnak találtam, ezért válaszoltam neki. Meglepően jól alakult a dolog, abszolút tartalmasakat tudtuk beszélgetni, ellenben én végig “takarékon üzemeltem”, ő nagyobb érdeklődést mutatott felém (pl mindig ő írt reggel stb). Ez nem azért volt, mert nem voltam rá kivancsi, csupán azért mert számomra új volt a helyzet, hogy így ismerkedek, és nem szerettem volna, ha esetleg túl korán belelovalja magát bármibe is, mikor még magamban sem voltam biztos. Nem tudtam, hogy tényleg érdekel-e. Felvetette, hogy szeretne találkozni, amire igent mondtam. Ez mind a karanténosdi kellős közepén történt, és mivel én együtt élek a 85 éves mamámmal, ezért igyekeztem a “maradjotthon-t” betartani, így arra kértem, hogy picit várjunk a találkozóval. Ezt teljesen elfogadta, megértette. Megbeszéltünk egy távolabbi dátumot, de előtte pár nappal elkezdett újraindulni az élet is. A srác sportedző, saját egyesülete van, nagyon sok edzettel, csoporttal. Ismét elkezdődtek az edzések, aminek az újraszervezése sok munkát igényelt, főleg hogy több városban is oktat. A találkozó reggelén írt, hogy elképesztő kellemetlenül érzi magát és nehogy azt higgyem nem akar találkozni, de szervezőmunkák miatt Pestre kell mennie, és nem-e tudnánk egy másik napot keresni. Mondtam, hogy nem baj, elvégre én majd 3 hétig tologattam ezt ugye. Ez volt úgy egy hete, de azóta sem találkoztunk, pár napja pedig nem beszéltünk. Írtam neki 5 napja valamit, aztán nem válaszolt semmit. Egyébként több mint egy órára lakunk egymástól, szóval nincs az, hogy gyorsan összefutunk vagy bármi.
Eléggé zavar, hogy mi történhetett, és nem tudom eldönteni, hogy azért hagyott alább az érdeklődése mert talán azt gondolja, nem érdekel engem ő eléggé, hogy a legutóbbi kivételével mindig ő írt először nekem, vagy én sosem hoztam fel önszántamból a találkozó témát? Mivel ugye nem találkoztunk ezt a kérdést nem akarom így direktbe az orra alá dugni, mert nem ismerem annyira. Azt sem tudom, érdemes-e nekem újra megkeresni, vagy hagyjam az egészet? Vagy ha írok neki, akkor mégis mit kellene ezek után?
Ti hogy látjátok ezt kívülről? Tapasztalatlan vagyok a netes ismerkedésben, hiába volt már 4 hosszabb párkapcsolatom, netes témában viszonyítási alapom sincs, így nem tudom eldönteni, jól látom-e a dolgokat, vagy sem, hogy mit rontottam el, vagy én rontottam-e egyáltalán el.
Csak annyit tudok mondani ami az én tapasztalatom, és amit én érzek netes ismerkedés alatt.
Nagyon lelombozó ha a nő takarékon üzemel ismerkedés alatt. Lehet hogy egy ideig tolerálom, de aztán azt mondom magamnak hogy nem érdeklem. Ha nem érdeklem akkor pedig nem tukmálom magam rá. Ha érdeklem akkor keres!
Esélyes hogy nála is ez van most.
Valamint az ember másokkal is összefuthat , akár a neten, akár élőben, akik érdeklődnek iránta. Nyilván neki is az lesz a szimpatikusabb aki érdeklődik. Ezért talán téged most félretett.
Mindenesetre ha írtál neki és nem válaszol, akkor nagyon ne erőltesd már a dolgot.
De a saját megnyugtatásodra ráírhatsz még , és elmondhatod hogy te szeretnél ismerkedni és találkozni. Lehet visszautasít, mert közben mással ismerkedik már. De még mindig jobb mint agyalni hogy miért nem keres , miért lett vége. Már csak azért is mert tanulhatsz belőle , hogy máskor ne kövesd el ezt a hibát. Vagy az is kiderülhet hogy teljesen más dolog miatt nem keresett. De addig sose tudod meg amíg nem írsz neki újra...
Köszi mindkettőtöknek, lehet akkor írok neki mégegyszer, aztán ha ne adj Isten bekövetkezik, hogy nem valaszol bármelyik üzenetemre, akkor többet nem keresem, de legalább a lelkem megnyugszik, hogy megpróbáltam.😊
Szerintetek melyik verziót válasszam? Kérdezzem meg konkrétan, hogy mi történt hogy már abszolút nem keres, vagy csak ilyen kis érdeklődő stílusban írjak rá hogy mi a helyzet vele mostanság, hogy így eltűnt? (Én talán a második lehetőség felé húzok, jobbnak érzem, de nem tudom..)
Szerintem konkrétan, ha konkrét választ szeretnél.
És igen ha erre sem válaszol akkor hagyd. De legalább biztos lehetsz, és megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!