Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Informatikai karon lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Informatikai karon lehet barátnőt találni?

Figyelt kérdés

ELTE-re gondolok. Gondolom nincsen rengeteg csaj, de akik vannak/lesznek általában milyenek?

Komoly kapcsolat érdekelne leginkább, nem a külső a legmeghatározóbb nálam. Szerintetek nyitottak lesznek az ottani lányok ilyesfajta ismerkedésre?

21/F

2020. máj. 21. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Készülj fel rá, hogy a legtöbb lány inkább fiú ott. Én nem vagyok IK-s, de ismerek onnan embereket, nőket is, illetve VIK-esként azért engem is sok hasonló érdeklődésű lány vesz körül. Nagyon nem találtam a helyem eleinte, aztán 2-3 csajosabb csajjal lettünk jóban. A többség egyrészt elszáll attól, hogy qpapólóban, slamposan is körbenyalogatják a srácok, másrészt ha sokat lóg velük, pl kolis, akkor ráragad a káromkodás meg az ortoskodás is.

Nem tagadom, vannak csinos, nőies lányok az ilyen szakokon is, de azt is el kell ismernem, hogy az igénytelenség a női évfolyamtársaim esetében is olyan méreteket ölt, hogy egyszerűen már rosszul vagyok néha. Persze, aranyosak, okosak, de erősen kétlem, hogy normális lelkületű ember rájuk izgulna.

2020. máj. 21. 14:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem minden a külső, kedves utolsó. Általában a fiúsabb, slamposabb lányokkal könnyebb tartósabb párkapcsolatot kialakítani.:) szerintem.
2020. máj. 21. 15:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha erre gondolsz "fiús lány" alatt: nekem minden informatikus/mérnök és hasonló műszaki jellegű szakon tanuló nő ismerősöm rövid, kék-zöld-lila-piros hajú, tetovált, rocker/metálos stílusú lány.
2020. máj. 21. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem minden a külső, de azért nem szexelnék olyannal, akitől rosszul vagyok vagy akit nem kívánok, akkor sem, ha természetre az atyaisten. Az ilyen tökéletes barátnak, de nem többre.

Másrészt attól, hogy valaki fiús, nem kell igénytelennek lenni és úgy viselkedni, mint egy proli.

Ahogy az utolsó is írta, vannak a rocker/színes hajú/vagány lányok, azokat hívtam én egy kalap alatt a többi első ránézésre is nőnek tűnő nővel együtt csajos csajnak.

És vannak ezek a sportmelltartós, zsíroshajú, gyerekszemüveget hordó lányok, akiknek a ruhatárát férfipólók és trapézgatya adja...

Én értem azt az álláspontot, hogy a nem pitsàs csajok jobb társaság és ezzel maximálisan tudok azonosulni. De azért nem kell mindenkire ráfanyalodni, mert emberileg elviselhetőbb.

2020. máj. 21. 15:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Meg amúgy fiúsabb lehet valaki úgy is, hogy kifejezetten jó nőnek néz ki. Vagy kifejezetten lányos.

Az emberek külsején nem látszik szükségszerűen a szakmája vagy az egyéb érdeklődése. Van barátnőm, szintén infós, konkrétan HR-esnek nézték az első napján a munkahelyén, olyan kis tiptop csaj. Sportol, jól néz ki, jól kommunikál. De az infósok elég széles rétege egy rém kretén, zárt világban élő bagázs, ez alól pedig sok nő sem kivétel. Főleg, ha minden (a szakmában gyakori) incel adja alájuk a lovat, mert itt ha van pinád, akkor már nem reális a megítélésed.

2020. máj. 21. 15:56
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Mert mi a gond a sportmelltartóval és a trapéz gatyával? :D
2020. máj. 21. 17:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért ez elég nagy véglet a kettő. Az nem baj ha fiús ruhát hord stb. De ezzel nem jár együtt az igénytelenség.
2020. máj. 21. 19:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha hiper-szuper jóképű vagy, akkor van rá esélyed, máskülönben nincs, mivel ahogy már írták, kb. 10 fiúra jut egy lány.
2020. máj. 28. 07:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem járj el egyetemi közösségekbe, bulikba, nem feltétlen csak az eltésekre, van még egy csomó más egyetemen műszaki kar, mérnökinfó is, szóval az érdeklődési kör nekik is hasonló, de máris több lehetőség. És csak lazán, barátságosan, a lányok értékelik, ha nem csak szakmai kocka vagy, mint az őket körülvevő fiúk nagy többsége - mert hát hiába jut 1 lányra 10 fiú, ha azok is igénytelenek, kockák, socially awkwardok. Hanem ha tudsz beszélgetni másról is, értesz ahhoz, hogy teremts kapcsolatot emberekkel. Már csak emiatt is érdemes több helyre eljárnod, hogy magabiztosabban légy jelen egy új társaságban is. Emellett pedig új barátokat szerezhetsz és velük még több helyen ismerkedhetsz. Ha ilyen közösségben találkozol egy másik egyetemre/karra járó szimpatikus lánnyal, máris van közös pont, nem kell ahhoz mindenáron az IK-ra járnia.

Én infós lány vagyok, de bírom, ha nem alpári, hanem kreatív, intelligens humora van a srácnak. Nekem is sokat jelent a közös érdeklődés, de az önmagában nem minden. Az intelligencia szexi, de az emberileg is a nyitott, széles látókörű, nem szabarbár, érdeklődő fiúkhoz vonzódom. Ezzel lehet kitűnni szerintem a sok kocka közül, nem a sok vedeléssel, majomkodással.

2020. máj. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!