Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok, és megszertném osztani valakivel a szerelmi gondjaimat. Van itt olyan akivel megoszthatnám?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. Írjatok privit pls2010. júl. 29. 22:31
11/20 anonim válasza:
am egyik válaszoló írta h beszélje meg a barátnőjével annak írom: istenem de hülye vagy ez egy fiú, onnan tom mer írtam neki prtivit. Még 1x de hülye vagy!!!!!XD
13/20 A kérdező kommentje:
Majd csak holnap. De holnap mindenkinek. Elolvastam a priviket. És válaszolni is fogok.
2010. júl. 29. 22:55
14/20 A kérdező kommentje:
Na ez hülye megfogalmazás volt...
2010. júl. 29. 22:55
15/20 anonim válasza:
vedd fel msn-re: val_aki@hotmail.com
szivesen meghallgatok mindenkit :D
16/20 anonim válasza:
Leszarom ha 12 éves, de legalább tud normálisan írni! : D
17/20 anonim válasza:
nekem is dobhatsz privit,de ide is nyugodtan beírhatod úgyis névtelenül megy az egész.
Az meg hogy valaki 12évesen szerelmes az mért gáz?Nem értem...Én is akörül voltam először igazán szerelmes.
18/20 anonim válasza:
14 /F vagyok, a barátnőm 18 .. 1,5 éve vagyunk együtt, mi ebben a meglepő..? miért ne lehetne szerelmes valaki 12 évesen?:) Indokoljátok már meg:)
19/20 A kérdező kommentje:
Jaja
2010. júl. 30. 15:09
20/20 A kérdező kommentje:
Akik írtak privit azoknak köszönöm. Eddig mindegyikre válaszoltam is, és várom hogy visszaválaszoljanak!
2010. júl. 30. 15:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!