Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előgordulhat hogy szex után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előgordulhat hogy szex után megváltozzon a padi ?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jól megvagyunk. Sokat beszéltünk online, találkoztunk is már néhányszor. Viszont nem siettük el a dolgokat. Én most már szeretnék lefeküdni vele. Viszont attól félek ha a srác majd megkap hirtelen eltűnik a lelkesedése.

Olyanok véleménye érdekelne, akik jártak már így, hogy minden idillinek tűnt aztán a szex után fura lett minden. Esetleg a pasi el-el tűnedezett vagy már nem volt olyan kedves

2020. máj. 17. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Fordítva ülsz a lovon. Ha bizonytalan vagy vele kapcsolatban, nem jobb minél előbb fényt deríteni erre? Próbáld meg, ha utána megváltozik, akkor legalább nem húzza tovább az idődet. De ne siettessed, csak adjál egyértelmű jeleket. Lehet, hogy ő még nem áll készen rá és ha erőlteted a dolgot, inkább tovább áll.
2020. máj. 17. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! Minden tökéletes volt, szex után megváltozott és el is tűnt egy idő után
2020. máj. 17. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, jártam így. Rögtön utána eltűnt 2 napra.

Kiderült, hogy saját magával volt baja, úgy érezte, beégett előttem, de eközben engem is kritizált én meg meguntam és lezártam az egészet. Nem volt valami nagy szám vele az ágyban, de elsősorban amiatt mentünk szét, mert ő akkora problémát kreált az egészből.

Ha szerelmesek lettünk volna egymásba, valószínű tuljutunk ezen. De mindketten csak szexet akartunk barátsággal.

2020. máj. 17. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, az előző két exem pont ilyen volt, nem is tartott tovább egyik sem 2 hónapnál...

De nem bánom, mert legalább hamar kiderult az igazság róluk.

2020. máj. 17. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Én még nem jártam így, de az egyik barátnőm igen. Minden tökéletes volt, láttam rajta, hogy halálosan szerelmes. Lefeküdtek, aztán a fiú elkezdett furán viselkedni, végül meg is szakadt a kapcsolat.

Nem értem ezt a logikát. Nekem egy ember vagy mindig kell, vagy soha. Még soha nem éreztem olyat, hogy egyszer kell és kész.

2020. máj. 18. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaz mar regi.. De valaki egyszer ezt mondta nekem amit sosem fogok elfelejteni:(es talan a legtobb pasira igaz is) amint megkapja a ferfi a not, mar nem fogja erdekelni igazan.
2020. szept. 19. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!