Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alakulhat ki ebből?
Tinderen megismertem egy srácot, múlt héten volt egy kellemes randink, de nem történt egy két ölelésen kívül semmi.
Majd tegnap megbeszéltük hogy nála leszünk a szar idő miatt, úgyis ígért egy kávét. Tartottam a tisztes távolságot, de egy ital után egyre közelebb kerültem hozzá, majd végül megcsókolt, utána alig bírtunk leszállni egymásról, hatszor elmondtam hogy nekem is jó lenne, de nem akarom elsietni ezt az egészet.
Az biztos hogy egyikünk sem akar egyenlőre komoly kapcsolatot, mindketten hosszú távú kapcsolatból léptünk ki, ehhez idő kell.
Majd hazakísért, hogy akkor összeszedem a cuccom és nála alszom, de a lakásomnál visszamondta, nem akart rosszat, de látja hogy nem állok rá készen még... megegyeztünk, hogy beszélgetünk, találkozunk, meglátjuk mi sül ki belőle.
Egyszerűen olyan kémiát éreztem mint eddig egy férfival sem, teljesen elvarázsolt, még most is remegve gondolok rá.
Eredeti terv szerint csak jövő héten találkoztunk volna, de végül átszervezi a hétvégéjét hogy együtt tudjunk lenni. Na meg hát egész nap eléggé szexuális kérdésekkel bombáztuk egymást, nem bírunk leállni.
Hasonló gondolkodású, hasonló életszemlélet...
Tudom hogy nem akar most egyikőnk sem kapcsolatot, én viszont magamat ismerve gyorsan megkedvelném, és félek hogy beleszeretek...viszont úgy tűnik hogy ő is úgy látja hogy ebből még lehet is valami.
Szerintetek? Érdemes ebbe belefogni vagy engedjem el még mielőtt fájni fog?
Előre is köszönöm a válaszokat!
23/N 25/F
Miért akarod elereszteni ezt a lehetőséget? Olyan könnyen találnál jobbat, mint ez?
Persze ez is elsülhet rosszul, meg szerintem sem jó elsietni semmit, de mégis mi lenne az alternatíva?
Fajjon legfeljebb. Most erezzetek jol magatokat! A fajdalom nem uszhato meg. Faj a magany, faj az unalmas langyosviz is. Tedd meg, engedd el magad.
No vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!