Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti hogyan reagálnátok arra, ha egy nálatok fiatalabb fiú/férfi elhívna randizni titeket, vagy bejönnétek számukra? Adnátok neki egy esélyt?
Nem adnék esélyt, de kedves lennék és próbálnám minél finomabban visszautasítani.
Volt olyan, hogy egy srác bejött, úgy éreztem megvan a közös hang, aztán megtudtam róla, hogy 6 évvel fiatalabb nálam, gyakorlatilag abban a pillanatban elmúlt minden addigi vonzalmam. Lehet majd idősebb koromra megváltozik ez a dolog, most 27 vagyok, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy fiatalabb pasival legyen köztünk bármi is.
Ha csak pár év, akkor nincs probléma. 10 év már sok. Ott már kiütközne a generációs különbség.
33/n
Én nem adnék esélyt még velem egy idősnek sem. Van a mondás, hogy a fiúk későn erőek. Párom 6 évvel idősebb nálam és sokszor nála is előjön az a túlzott gyerekesség így az alap viccelődéseken kívül. Vagy lehet én vagyok túl komoly.
De ez szerintem attól is függ, hogy a kérdező hány éves, mert ugye a generációk közt akadnak különbségek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!