Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes? Meglehet ezt jatszani?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy ferfival es kivancsi vagyok, hogy szerintetek szerelmet erezhet e irantam. Tobbszor keres o engem mint en ot. Egy heten 3 szor is talalkozunk, egyutt is szoktunk aludni. Bar nincs kimondva, de mind a baratai, mind a szulei tudnak rolam es tobbszor felhozta az otletet, hogy mi lenne ha talalkoznek veluk. Van hogy csak filmezunk es odabujik, olelget, folyamatosan simogatja a karom vagy a hatam. Utcan fogja a kezem, atolel. Nagyon sokszor elmondja, hogy szep vagyok, csinos stb. Sose enged semmit fizetni. Ha talalkozik egybol kuld kepet, hogy kivel van/ mit csinal. Ami miatt felmerul a kerdes bennem, hogy akikre eddig o “bukott” illetve a volt baratnoi a szoges ellentetei mint en. Rajtam van felesleg is. Szerintetek ezt meg lehet jatszani? Vagy tenyleg szerelmes?2020. máj. 14. 09:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon nincs oka meg játszani. Attol hogy ellentéte vagy az előző barátnőinek nem jelenti azt hogy meg játsza. Nincs az irva sehova hogy ugyanolyan típusú csajokat kell felszedjen folyamatosan egy pasi. Szerintem ezek egyértelmű jelek hogy komolyan gondolja ;)
4/4 anonim válasza:
Szerintem erzelmeket taplal irantad. Mert jatszana meg? A szuleinek is beakar mutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!