Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinalnatok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy srac, aki nagyon szerelmes belem, feltetel nelkul, mindig csak az en erdekeimet helyezi eloterbe, mindig mellettem all, mindenben szamithatok ra, mindig segit meghallgat stb. Egyaltalan nem nez ki jol, mindenki azt kerdezi tolem, hogy hogy randizhatok vele. En nem latom csunyanak. Hihetetlen intelligens es ezt nagyon szeretem benne. Viszont! rohadnak a fogai. Nem csak kicsit rosszak az osszes szet van rohadva. Azt mondta nagyon szeretne megcsinaltatni oket es meg is fogja. Viszont semmi felre tett penze nincs, es ezt megcsinaltatni hosszu evekbe telhet ( mire lesz annyi penze). Egyszeruen a fogakon nem tudok tullepni, pedig annyira szeretnek. Ti mit csinalnatok?2020. máj. 12. 03:05
21/24 anonim válasza:
Hanyagold.Ha össze is jönnél vele,készülj fel rá,hogy sokak szemében te is nagyot fogsz süllyedni.Aztán,ha szétmentek,nagyon fogod szégyellni.Arra nem gondoltál,hogy csak azért szerelmes beléd,mert te vagy az egyedüli,aki szóba áll vele?
22/24 anonim válasza:
Engem ez iszonyúan zavarna, én nagyon odafigyelek a fogaimra, fontos a szájhigénia, reggel nem is szeretek csókolózni fogmosás előtt, lehet ez gáz, de számomra undorító a büdös szájszag, magamon és a páromon is. Nem tudnék összejönni vele, de ez nyilván rajtad áll hogy te mennyit bírsz
23/24 anonim válasza:
Hát ez nehéz szituáció. Egyik felem azt mondja, hogy a külső nem számít és csak a belső értékek amit érnek valamit.
A másik felem viszont azt, hogy hát azért engem is zavarna, ha mondjuk a páromnak mondjuk hiányoznának a fogai. Szerintem erre nincs jó válasz. Ha igazán szereted, akkor megvárod és bátorítod a srácot. Ha annyira nem, hát akkor közölnöd kell vele egy szomorú hírt...
Ja igen... És azt is vedd figyelembe, hogy manapság elég ritka a feltétel nélküli szerelem. És hát te találtál valakit, aki feltételek nélkül szeret.
24/24 anonim válasza:
Vegyen fel kölcsönt, az O T P ad A hitelt, pár százezer forintból kijön, szerintem megérné. De mindenképpen mondd el neki, hogy addig, amíg nincs rendben a foga, addig nem tudsz partneri kapcsolatot kialakítani vele. Te is megkérdezhetnéd egy fogorvostól, hogy mi ennek az oka, és egyáltalán rendbe lehet-e ezt hozni. Lehet, csak úgy, hogy az összes fogát kihúzzák, és kap valamilyen beragasztós fogsort. Persze az lenne jobb, ha te is szerelmes lennél abba, aki beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!