Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinalnatok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinalnatok a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy srac, aki nagyon szerelmes belem, feltetel nelkul, mindig csak az en erdekeimet helyezi eloterbe, mindig mellettem all, mindenben szamithatok ra, mindig segit meghallgat stb. Egyaltalan nem nez ki jol, mindenki azt kerdezi tolem, hogy hogy randizhatok vele. En nem latom csunyanak. Hihetetlen intelligens es ezt nagyon szeretem benne. Viszont! rohadnak a fogai. Nem csak kicsit rosszak az osszes szet van rohadva. Azt mondta nagyon szeretne megcsinaltatni oket es meg is fogja. Viszont semmi felre tett penze nincs, es ezt megcsinaltatni hosszu evekbe telhet ( mire lesz annyi penze). Egyszeruen a fogakon nem tudok tullepni, pedig annyira szeretnek. Ti mit csinalnatok?

2020. máj. 12. 03:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%
Másrészt meg nem biztos,hogy akinek hófehérek a fogai,annak nincs egyetlen egy baktérium se a szájában szóval...
2020. máj. 12. 04:12
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Akinek kaki szagú a szája annak nem fogaitól olyan a lehelete szerintem. A nyitott gyomorszáj is ilyen szagú. Amikor beszél valaki árad a szájából a büdös. Arrol viszont nem tehet.
2020. máj. 12. 05:38
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Nekem fontos a fogak, volt fogszabalyzom majdnem 3 evig, emiatt szinte ez az elso amit megnezek a masik emberen. Nekem nem fer bele az “osszes foga rohadt, hianyzik egy ketto es meg a szaja is budos” tehat az egyik intimitasra valo lehetoseg kilove. Koszi nem :) az hogy elrohadtak a fogai, az igenytelenseg jele!
2020. máj. 12. 06:47
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

Bákker, utolsók, ne trollkodjatok már, még a végén elhiszi, hogy tényleg nem gáz.

Kérdező, ha tényleg annyira kell a pasi, akkor mondd meg neki őszintén, hogy ha kezd valamit a fogával, akkor lesz esély, addig nem.

Én mondjuk tuti kiábrándulnék, mert az ilyen fogú ember még alapszinten sem lehet valami igényes... De te tudod. Szerintem akad még olyan fazon, aki figyel rád, de nem is kell ekkorát megalkudni.

2020. máj. 12. 06:47
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Megértelek kérdező. A lyukas, rothadó fogak iszonyatos bűzzel járnak. Saját magamról tudom, pedig csak egy fogamnál tapasztaltam meg. Szerencsére megszűnt, amikor a fogorvos rendbetette. A folyamatos genny ürülése bizony bűzzel jár, csak vannak, akiknek nincs elég jó szaglásuk.

Nálam első helyen van a fogak állapota ismerkedésnél. Nincs gusztusom csókolózni igénytelen, elhanyagolt fogakkal rendelkező emberrel. Akinek van, szíve joga.

Itt a gyakorin ismerkedtem vagy két éve egy sráccal. Egy helyes, kedves srác volt, de 3 méteres körzetben nem lehetett megmaradni a közelében, annyira áradt a rothadt fogsor szag a szájából. Nem jöttem össze vele. Nekem nem vonzó az, aki ilyen szinten elhanyagolja a fogait. Már az első rossz fognál kezeltetnie kéne, és nem megvárni, amíg az összes lerohad. Így persze, hogy drága lesz a végösszeg.

2020. máj. 12. 06:55
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Kerdezo! Miert akarsz olyannal osszejonni aki nem vonz? Akivel nincs kemia? Konkretan ha arad a buz a szajabol hogyan kivanod meg. Hanyingerrel kuzkodve szeretkezel majd vele?
2020. máj. 12. 07:05
 17/24 anonim ***** válasza:
97%
Fujj :D Ezeken tenyleg nem tud igényes ember tullepni. Engedd el.
2020. máj. 12. 08:31
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Fekete rothadt csonkok🤢🤮 En ilyen emberrel haverkodni sem tudnek, mert folyamatosan elhanynam magamat a latvanytol. Amugy a baratomnak is rosszak voltak a fogai, azaz kicsit sargak es ferdek, megcsinaltatta mindet, komplett uj fogsor, nem 10 ev alatt, hanem egy.

Igenytelenseg tetofoka, fekete rohado fogak...

2020. máj. 12. 08:32
 19/24 anonim ***** válasza:
97%

Te jó ég, nem gondolhatod komolyan, hogy képes lennél így összejönni vele!

Aztán majd csak abból áll a "járás", hogy egymás kezét fogjátok, vagy mi? Mert azzal az undorító, büdös szájjal biztos nem akarod majd, hogy bármidet összenyálazza.

A másik, hogy nem csak az az igénytelenség, hogy most ilyenek a fogai, hanem az is, ami miatt eljutott ebbe az állapotba. Nem a gonosz manók varázsolták ilyenné, hanem nyilvánvalóan a szájhigiénia durva hanyagolása. Pedig a fogkefe és a fogkrém nem drága, úgyhogy itt az nem kifogás. És ezen úgy látszik, nem nagyon tud változtatni, különben nem hagyta volna idáig fajulni a helyzetet, hanem 1-2 lyukas fog után megerőltette volna magát, és rászokik a fogmosásra.

Hiába csináltat fogpótlást, ha azt sem mossa, akkor csak a látvány lesz jobb, a baktériumtenyészet és a bűz viszont marad.

Sajnos szerintem mindenhogy veszett ügy.

2020. máj. 12. 08:39
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon igénytelen lehet. Ha nekem rohadnának a fogaim és nem lenne pénzem megcsináltatni, előbb vennék fel Providentet, mint hogy így álljak neki randizni. Vagy kimennék külföldre vagy hazaköltöznék a szüleimhez és addig spórolnék, amíg össze nem jön rá a pénz. Az, hogy ő ezeket nem teszi meg, azt jelenti hogy le is szarja, nem fogja megcsináltatni.
2020. máj. 12. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!