Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi erről a helyzetről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi erről a helyzetről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Két hónapja ismerkedtem meg ezzel a sráccal egy társkereső applikáción. Körülbelül 10-12 alkalommal találkoztunk eddig, sokáig ő volt otthon vidéken, egy darabig én. Ezért nem is nagyon tudtunk találkozni. Az elején még többet beszéltünk messengeren (általában 4-5 üzenetváltás). Ez lecsökkent most odáig, hogy csak a randikat egyeztetjük Messengeren. Közben kiderült, hogy ő továbbra is aktívan használja a társkeresőt, frissíti a profilját is.

Még a szexig nem jutottunk, erre a hétvégére terveztük volna.

Úgy gondolom, ebből komoly kapcsolat nem fog kialakulni, nem hiszem, hogy annyira érdeklem, viszont egy barátság extrákkal típusú kapcsolatban benne lennék vele.

Szerintetek ezt hogy kommunikáljam felé? Vagy lenne értelme megkérdezni, hogy mik a szándékai felém?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. máj. 9. 16:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerűen csak szexeljetek, aztán ha megint akarjátok írtok egymásnak, és kész.
2020. máj. 9. 16:37
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Igen, egy kapcsolat elején határozottan ajánlatos egyeztetni, ki mit vár tőle.
2020. máj. 9. 16:38
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Ebből még bármi lehet. Anno a férjemmel ugyan ezt játszottuk. Utána csak máshogy alakult. Sztem egyenlőre nem kell semmit megbeszélni élvezzétek egymás társaságát és ha úgy érzed, hogy komolyabbra szeretnéd venni a dolgot akkor ülj le vele.
2020. máj. 9. 16:41
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Igen, nem ártana előbb tisztázni, hogy ki mit akar.
2020. máj. 9. 16:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát ő azt mondta, előzetes elvárásai nincsenek, csak az a lényeg, hogy tartalmas időtöltés legyen. Én megmondtam neki, hogy komoly kapcsolat reményében vagyok itt, nem érdekelnek a kalandok. De a viselkedéséből adódóan nem gondolom, hogy komoly kapcsolatot akarna velem.
2020. máj. 9. 16:42
 6/16 anonim ***** válasza:
13%
Valahogy utalj rá, hogy kötetlen dugásban benne lennél.
2020. máj. 9. 16:48
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
5# értem. Akkor kakukk!
2020. máj. 9. 16:49
 8/16 Noren1989 ***** válasza:
95%

#7, láthatóan nem kakukk :D

Nos, nekem az a véleményem, hogy időhúzásnak kiváló, amit csinálsz.

Megkérdezni a szándékait felesleges. Dugni akar.

Te meg szépen beadod a derekadat, az elveidhez hűen, mert elvégre komolyat keresel :D

Bocsásd meg, ha kissé szarkasztikusra sikeredett az írásom.

2020. máj. 9. 16:52
 9/16 anonim ***** válasza:
42%
10-12 randi és még semmi szex nem volt? Nem csodálom, hogy inkább másokkal is ismerkedik, nekem (nőként) semmi kedvem nem lenne ehhez az unalmas időhúzáshoz. Persze, tök jó, megismeritek egymás személyiségét jobban, de nem csak abból áll egy kapcsolat. Elhiszem, hogy unja.
2020. máj. 9. 17:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Lett volna már rá alkalom, de bizonyos női gondok közbeszóltak :'D
2020. máj. 9. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!