Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnál, ha bizonyítanod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha bizonyítanod, kéne valakinek, hogy mennyit érsz?

Figyelt kérdés

2020. máj. 9. 13:45
1 2
 1/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
81%

Ct felvételt a belső szervekről, meg pár labor? :D

Azok "érnek" valamit az emberben.

Most arra gondolsz amúgy, hogy valakivel ismerkedsz, elé nyomod a diplomád, megvillantod a tulajdoni lapot az ingatlanokról, meg megmutatod a számládat? Meg gyorsan kitöltesz egy IQ tesztet, és valamilyen műveltségit, és még azt is hozzácsapod? Vagy micsoda?

2020. máj. 9. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hát hírtelen abban a pillanatban nem tudnám. A mindennapjaim részének kéne hogy legyen az a személy akinek bizonyítok és akkor látná mit hogy csinálok és mivel kapcsolatban hogyan gondolkozol stb. És akkor látná az értékeim és ő eldönthetná hogy szerinte mennyit érek
2020. máj. 9. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Adnam onmagam tovabbra is es en figyelnem meg, hogy (neki) mennyit erek...Mert hát ha már szeret minket valaki az igazi legyen ne valami allarc nem?
2020. máj. 9. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

Ez szubjektiv hogy kinek mennyit ér a masik. Valakinek x semmit nem jelent, màsnak meg a mindene.

Pontosithatnàd a kerdest

Nekem volt olyan aki full lemasolt lekoppintott delkapaszkodott a hàtamon aztan kidobott ugy hozza tette szamara semmi hasznom nem volt. Ertelme sem volt jàrni (közben en szereztem neki munkat, segitettem karriert epiteni, is, igenye lett alaposabb higieniara, miattam ujitotta fel a kecot is, es csak a tanacsommal tudott össze gyüjteni öneröt, es megtanult lazàbb is lenni es miattam iratkozott be plusz tanulni is stb)

Sokan nem tudjàk hogy a masiknak mennyi mindent igazabol megköszönhetnének eldobjàk csak mint egy lehuzott elhasznalt rongyot.

Szoval minek is kene bizonygatni a masiknak mennyit ersz?

2020. máj. 9. 13:57
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Ez már régen rossz, ha bizonyítani kell.
2020. máj. 9. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Ilyesmit nem bizonygatok. Az "értékem" a saját szememben mindig változatlan, mások meg döntsék el a saját értékrendjük szerint, hogy nekik mennyit "érek". Ha valakinek kevés vagyok, annak nem kezdek el erőlködni, hogy de márpedig én igenis vagyok valaki, mert minek, én se akarom magam folyamatosan rosszul érezni mellette, teljesítménykényszeresen és aggódva, hogy vajon most már hozom-e a szintet.
2020. máj. 9. 14:01
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

https://www.youtube.com/watch?v=ZDuvWgaAFro

Elküldeném neki ezt a számot :D

2020. máj. 9. 14:39
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell semmit bizonyítani, nem a szavannán vagyunk. Én már az ismerkedés elején magamat adom, hogy a másik tudja, mire számíthat a későbbiekben. Mit jelent az, hogy mennyit érsz? Ezzel kvázi tárgyiasítod saját magad. Majd a halálom után kiderül, mennyit értem, ezt sem én sem a másik nem fogja megmondani
2020. máj. 9. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Mi a párkapcsolat, valami munkahely, ahol akkor vagyok nyerő, ha felülteljesítem a normát?

A dolog úgy működik, hogy megismersz valakit, megkedveled, és összejössz vele.

Bizonyos tulajdonságai bejönnek neked, ezért vonzónak találod őt.

Persze, ha kufircolsz valakivel, akiről nem tudsz semmit, és egy éjszakánál többet akarsz az illetőtől, akkor nem igazán lephet meg, ha ő valamiféle díjnak tartja magát, amit helyes viselkedéssel vagy kellő számú ajándékkal el lehet nyerni. Úgy kell neked, ha belemész.

De rendes esetben, normális kapcsolatok folyamán egy kapcsolat akkor működik, ha a másik nem tesz semmi olyat, amitől a másik megfutamodik. Kvázi tulajdonképpen bizonyít... de ez nem verseny, és nem élet-halál kérdése.

Nem csak akkor van veled a párod, ha te megteszel bizonyos (pozitív) dolgokat, hanem inkább az ellenkezője: akkor NINCS veled, ha megteszel bizonyos (negatív) dolgokat.

A különbség a szeretet, ugyanis amit megteszel (bizonygatsz), az kompenzálja a másik szeretetének hiányát,

míg amit nem teszel, az a te szeretetedet bizonyítja, és feltételezi, hogy a másik szeretete irányodban akkora, hogy feltételezi minden bizonyítatlan pozitív tulajdonságodat :)

2020. máj. 9. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Semmit. Nem érdekel, hogy más szemében mennyit érek.
2020. máj. 9. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!