Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha bizonyítanod, kéne valakinek, hogy mennyit érsz?
Ct felvételt a belső szervekről, meg pár labor? :D
Azok "érnek" valamit az emberben.
Most arra gondolsz amúgy, hogy valakivel ismerkedsz, elé nyomod a diplomád, megvillantod a tulajdoni lapot az ingatlanokról, meg megmutatod a számládat? Meg gyorsan kitöltesz egy IQ tesztet, és valamilyen műveltségit, és még azt is hozzácsapod? Vagy micsoda?
Ez szubjektiv hogy kinek mennyit ér a masik. Valakinek x semmit nem jelent, màsnak meg a mindene.
Pontosithatnàd a kerdest
Nekem volt olyan aki full lemasolt lekoppintott delkapaszkodott a hàtamon aztan kidobott ugy hozza tette szamara semmi hasznom nem volt. Ertelme sem volt jàrni (közben en szereztem neki munkat, segitettem karriert epiteni, is, igenye lett alaposabb higieniara, miattam ujitotta fel a kecot is, es csak a tanacsommal tudott össze gyüjteni öneröt, es megtanult lazàbb is lenni es miattam iratkozott be plusz tanulni is stb)
Sokan nem tudjàk hogy a masiknak mennyi mindent igazabol megköszönhetnének eldobjàk csak mint egy lehuzott elhasznalt rongyot.
Szoval minek is kene bizonygatni a masiknak mennyit ersz?
Mi a párkapcsolat, valami munkahely, ahol akkor vagyok nyerő, ha felülteljesítem a normát?
A dolog úgy működik, hogy megismersz valakit, megkedveled, és összejössz vele.
Bizonyos tulajdonságai bejönnek neked, ezért vonzónak találod őt.
Persze, ha kufircolsz valakivel, akiről nem tudsz semmit, és egy éjszakánál többet akarsz az illetőtől, akkor nem igazán lephet meg, ha ő valamiféle díjnak tartja magát, amit helyes viselkedéssel vagy kellő számú ajándékkal el lehet nyerni. Úgy kell neked, ha belemész.
De rendes esetben, normális kapcsolatok folyamán egy kapcsolat akkor működik, ha a másik nem tesz semmi olyat, amitől a másik megfutamodik. Kvázi tulajdonképpen bizonyít... de ez nem verseny, és nem élet-halál kérdése.
Nem csak akkor van veled a párod, ha te megteszel bizonyos (pozitív) dolgokat, hanem inkább az ellenkezője: akkor NINCS veled, ha megteszel bizonyos (negatív) dolgokat.
A különbség a szeretet, ugyanis amit megteszel (bizonygatsz), az kompenzálja a másik szeretetének hiányát,
míg amit nem teszel, az a te szeretetedet bizonyítja, és feltételezi, hogy a másik szeretete irányodban akkora, hogy feltételezi minden bizonyítatlan pozitív tulajdonságodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!