Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen hatást váltana ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatást váltana ki belőletek, ha megtudnátok, hogy a lány, akivel ismerkedtek doktori címmel rendelkezik?

Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 10:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Teljesen mindegy hogy dr vagy sem, semmivel sem több ezzel vagy kevesebb bárkinél szerintem. Nekem mint nő fontos, mint ember hogy milyen.
2020. máj. 9. 11:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy volna, ha dr ha nem, ez csak annyit jelent h tobbet tanult
2020. máj. 9. 12:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jogász vagyok, a doktori címemet egyáltalán nem tartom fontosnak, nem érzem magam ettől senkinél többnek, nem nézek le senkit a végzettsége miatt. Ismerkedésnél sem szempont, hogy a másik is hozzám hasonló végzettséggel rendelkezzen, több exemnek is érettségije volt. Mégis azt tapasztalom, hogy megijednek tőlem a férfiak, ahogy megtudják mit csinálok (ügyvédjelölt vagyok), teljesen megváltozik a hozzáállásuk.
2020. máj. 9. 13:02
 14/20 LazyJones ***** válasza:
92%
Párom orvosit végzett, sose érdekelt különösebben. Nem attól lett vonzó, hogy dr, azért lett dr. ami miatt megszerettem.
2020. máj. 9. 13:03
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Én büszke lennék rá, remélem őt nem zavarná, hogy nekem csak egy BSc-m van.
2020. máj. 9. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is doktori fokozatom van, természettudományos PhD. Mikor megszereztem, egy éve férjnél voltam, így az ismerkedést nem érintette. A férjemnek is ugyanez van egyébként. Nekem korábban sem volt gondom a tanulmányaim, vagy a végzettségem miatt. Valószínűleg azért, mert a saját szellemileg a saját súlycsoportomban ismerkedtem. Javaslom neked is ezt, kedves kérdező. Ismerkedj mondjuk hozzád illő színvonalú emberekkel, akiknek ez a természetes. Másik ügyvéd, orvos, hozzám hasonló kutatók, és akkor nincs gond. Szinte az összes kollégámnak és mindegyikük párjának van PhD-ja, ebben a szakmában és ezekben a körökben ez természetes. Van pár barátom, szintén doktorival, többség természettudós, vagy orvos, akiknek a párja nem rendelkezik ilyesmivel, de ők is mind tanult emberek, mérnökök szinte mind, ők sem jönnek zavarba, mert megütik a szintet. A saját tapasztalatom szerint csak kevésbé tanult random idegenekből szokott csodálkozást kiváltani a dolog, ha valahogy kiderül, pl.megkérdezik, mivel foglalkozom,azt szokták mondani, hogy nem is látszik rajtam. Vagy hogy, jé, ezt nem gondoltam volna, hiszen olyan csinos vagy. Ezek a sztereotípiák, főleg a női tudósokkal szemben. Azt gondolják, a tudósok olyanok, mint a filmekben, pedig nagyon nem-többnyire. Szóval tartsd a szintet!
2020. máj. 9. 18:03
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem ha mentálisan partnerem valaki vagy felettem áll, van hova fejlődni, magyarán nem zavar, kivéve ha arrogáns, de egy cím nem tesz semmit.
2020. máj. 9. 23:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdező nem is értem a problémád, jogász nem egy nagy truváj ez csak egy ilyen Hungarikum, hogy a jogászok doktori címet kapnak, ennyi erővel minden Msc-ig eljutó diplomásnak adni kéne.
2020. máj. 10. 13:39
 19/20 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember csak ingatlan adás-vételkor találkozik normális jogásszal, a kötsög politikusokkal és végrehajtókkal vagy sajnos összehasonlítva. Ezért hanyagolnak, nem a "doktori címed" miatt, ami jogászként inkább akkor ciki ha nincs ugye. :)
2020. máj. 17. 07:19
 20/20 anonim ***** válasza:
6%
Otthagynám valószínűleg. Karrierista lehet, és valszeg okoskodó is. De ez már az elején feltűnne szerintem.
2020. máj. 17. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!