Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, járt már közületek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, járt már közületek valaki nála magasabb lánnyal?

Figyelt kérdés

Milyen volt? Nem kaptatok bámulásokat, esetleg beszólogatást?

És hány centi volt a különbség?

2020. máj. 7. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Én 2x is.

Először 17 éves koromban, akkor kb egy "homloknyi" különbség volt.

Aztán 28 évesen, ott nagyjából az orráig értem.

173 centi vagyok egyébként.

Egyébként nem ők voltak az egyedüliek akiknek tudom, hogy bejöttem a magasság közti különbség ellenére is.

Az meg, hogy ki mennyire bámult meg azt nem tudom, azért ez nem egy olyan nagy jelenség, amúgy meg felnőtt vagyok, nem érdekel más véleménye.

2020. máj. 7. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Gyakran, mivel voltak modell és sportoló barátnőim.

180 vagyok, általában 185 centis lányok voltak.

A beszólogatás nem érdekelt, és nem is volt, mivel nem prolitelepen élek. Itt felénk sok a magas, modell, sportoló lány, többnyire az anyjuk is magas, nem tűnik fel.

Buda, 12. és 2. kerülete.

2020. máj. 7. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Én nem, mert 195 cm vagyok. De relatíve gyakran látok durván 180 körüli lányokat olyan magas srácokkal, akik a lányokkal ránézésre egy magasak, vagy pár centivel alacsonyabbak, vagy akár fél fejjel is alacsonyabbak a barátnőjüknél.

Azért veszem észre ezeket, mert a magas nők tetszenek nekem is. Szóval szerintem bőven van esélye náluk a nem nagyon magas srácoknak is.

2020. máj. 7. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Én 182 cm vagyok, most ismerkedek egy 180 cm magas, csinos lánnyal. Annyi a "gond", hogy gyakran hord 6-8 cm-es magas sarkút, ezért kell ágaskodnom rendesen...

Mondjuk ez szerintem nem ugyanaz, mint amikor egy pl. 175 cm magas lány oldalán megy egy 165 cm-es hapsi. Ez nekem furcsának tűnik, de úgy vagyok vele, hogy ha szeretik egymást tök mindegy, akkora proli pedig nem vagyok, hogy beszóljak.

Amúgy nekem az jó eséllyel kizáró ok lenne, ha úgy is lábujjhegyre kellene állnom a pusziért, ha a csajon lapos talpú van...

2020. máj. 7. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, ha már nagyon röviden kellene mesélni róla.

17 évesen még kicsit cikin éltem meg. 28 évesen már kifejezettem büszke voltam rá, hogy magasabb a bnőm, persze az azért zavarna, ha 1 fejjel magasabb lenne, akkor szerintem nem lett volna semmi.

Amúgy amit az utolsó is írt, hogy romantika szempontból ha a pasi is olyan (én olyan vagyok) hogy hozzád búj az asszony, meg puszit adsz neki, akkor jobban néz ki, hogy ő nem ő csap a hóna alá. :D

Röviden a kérdésre válaszolva szerintem semmi ciki nincs benne, szeressétek egymást aztán meg majd a sors alakítja a jövőt. :-)

2020. máj. 7. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A büszkeséget pedig arra értettem, hogy a magasság ellenére is sikerült meghódítani, nem csúnya leányzó egyáltalán.
2020. máj. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!