Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
195 cm vagy annál magasabb férfiak! Van közületek olyan, aki semmi esetre sem jönne össze egy 160 cm magas nővel?
Mint apró lány( 164) mondom, hogy ne aggódj. Az én párom 206 cm magas, és mesélte, hogy a magasa srácok imádják a cuki, alacsony lányokat!
És a sok irigy, alacsony hapsi véleményére ne is adj, hogy hülyén nézünk ki, mert ők maguk miatt mondják mert ők néznek ki hülyén a magasabb barátnőjük mellett ;)
Azt nem mondanám, hogy semmi esetre, de nagyon nagyon valószínűtlennek tartom. Nálam speciális kérdés a magasság, így nagyon extra helyzet kell hozzá, hogy másképp döntsek.
26/F
196 cm
Én 186 vagyok, de magasnő fétisem van, barátnőm is pár centivel magasabb, mint én :D
(bár lábbeliben magasabb vagyok)
Persze ha amúgy minden oké, csak a magassága nem, az nem jelentene attól még akadályt :Dt
Alapvetően a magas nők tetszenek, de nem kizárt, szóval nem mondanám, hogy semmi esetre sem.
Ha nagyon egy hullámhosszon lennénk, akkor lehet, hogy nem érdekelne a magassága.
Viszont mivel 160 centisként neked csak a 2 méteres férfi a jó, annyira felszínes és egyszerű vagy, hogy biztos, hogy nem lennénk egy hullámhosszon. Szóval ilyen nő esetén semmi esetre sem, és nem a 43 centi magasság különbség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!