Ha megnyerném a lottó ötöst s azt mondnám, mindenki kérhet közületek pénzt, de csak az kap aki nem kér egy bizonyos összegnél magasabb összeget, ki mit tenne közületek?
Figyelt kérdés
(a bizonyos összeg ismeretlen) (az is érvényes válasz ha valaki nem hinné el s semmit se tenne)2019. ápr. 7. 11:48
1/15 anonim válasza:
az a bizonyos összeg 1-2 ft? Vagy meddig terjed a nagylelkűséged?:D
2/15 anonim válasza:
Először is gratulálok a kérdéshez! Ritkán olvasok itt ilyen jókat. Én 500 ezret kérnék. Ha adnál, az már segítene, többet meg nem mernék, kb ennyire lőném be azt a határt, amit egy idegennek adnál.
3/15 anonim válasza:
1.-nek: leírta b+, hogy ismeretlen az összeghatár!
4/15 A kérdező kommentje:
3.as a hülyeség viszont nem kizáró ok úgyhogy megkapná az 1-2 Ft-ot vagyis -1 Ft adóssága keletkezne felém.
2019. ápr. 7. 12:04
5/15 nemaRendőrség válasza:
Fogkő eltávolítást
Úgyis akarok menni valamikor ultrahangosra
6/15 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi volt akkor a nyereményösszeg.
De 1M-t "kérnék" (konkrét célom megvalósításához kb. ennyi kellene).
7/15 A kérdező kommentje:
4 milliárd.
2019. ápr. 7. 12:09
8/15 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki esetleg konkrétumra gondolna feltételes a kérdés és nekem magamnak sincs fogalmam arról, mennyi lenne ez az összeghatár.
2019. ápr. 7. 12:11
9/15 anonim válasza:
Én szerintem nem kérnek. Adósságba nem kergetem magam egy idegen felé. Akármit is kezdenék a pénzzel, mindég tudnám hogy nem én fizettem érte, nem is a családom hanem egyidegen aki behajthatja akármikor, akármilyen formában.
10/15 anonim válasza:
Megkérdezném az első pár embert aki kapott, hogy mennyi az annyi és annyit kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!