Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Mit szólnátok ahhoz, ha a fickó bringával menne az első - mondjuk kávézós, sétálgatós, fagyiozós - randira?
Persze nem lucskosan-büdösen, hanem értelemszerűen ápoltan, tiszta, normális sportruházatban, és a találkozót megelőzően jelezné, hogy bicajjal megy.
Igénytelenségnek tartanátok, és nagy mínusszal indítana? Esetleg lemondanátok a találkozót valamire hivatkozva emiatt?
Nem értem, mi ezzel a probléma.
Az első randinkra mindketten biciklivel mentünk. Igazából csak onnan tudtam, hogy mivel jött, mert szóba került, hogy melyikünk mit sportol. Ha nem mondja, nem tudom, hogy autóval, metróval vagy helikopterrel jön.
23/L
Hát, ez többtényezős.
Maga az, hogy biciklivel jön, nem zavar, én meg tömegközlekedéssel megyek, tehát nem vagyok sznob, hogy ez zavarjon. Meg minek kéne előre "jeleznie"?
Az már nem tetszene annyira, hogy sportruházat - nekem az elegánsabb stílus jön be. (Értem, hogy biciklizni nem ingben fog.)
Viszont ha nem párkapcsolati szempontból nézem, hanem gyalogosan közlekedő emberként, akkor utálom a bicikliseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!