Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves Hölgyek! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Mit szólnátok ahhoz, ha a fickó bringával menne az első - mondjuk kávézós, sétálgatós, fagyiozós - randira?

Figyelt kérdés

Persze nem lucskosan-büdösen, hanem értelemszerűen ápoltan, tiszta, normális sportruházatban, és a találkozót megelőzően jelezné, hogy bicajjal megy.

Igénytelenségnek tartanátok, és nagy mínusszal indítana? Esetleg lemondanátok a találkozót valamire hivatkozva emiatt?

2020. máj. 6. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem, mi ezzel a probléma.

Az első randinkra mindketten biciklivel mentünk. Igazából csak onnan tudtam, hogy mivel jött, mert szóba került, hogy melyikünk mit sportol. Ha nem mondja, nem tudom, hogy autóval, metróval vagy helikopterrel jön.

23/L

2020. máj. 6. 21:19
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Gyorsabban hazatekertek dugni, ha ő is azzal jön. 🙂
2020. máj. 6. 21:24
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Engem nem zavarna. Lehet megkérdezném, hogy menjek-e én is sportosban, hogy ne lógjon ki.
2020. máj. 6. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Hogy le a kalappal, milyen egészségtudatos.
2020. máj. 6. 22:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez többtényezős.

Maga az, hogy biciklivel jön, nem zavar, én meg tömegközlekedéssel megyek, tehát nem vagyok sznob, hogy ez zavarjon. Meg minek kéne előre "jeleznie"?

Az már nem tetszene annyira, hogy sportruházat - nekem az elegánsabb stílus jön be. (Értem, hogy biciklizni nem ingben fog.)

Viszont ha nem párkapcsolati szempontból nézem, hanem gyalogosan közlekedő emberként, akkor utálom a bicikliseket.

2020. máj. 6. 22:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha előre egyeztetjük ezt akkor nem gond, mert én is úgy megyek. Ha viszont nem tudom mivel jön és én kiöltözök, szép ruhát veszek meg magas sarkút, akkor elég kínosnak érezném hogy ő meg bicajjal teker mellettem sportcuccban.
2020. máj. 6. 23:25
 17/20 anonim ***** válasza:
En puszta baratsagnal is agyfaszt kaptam a qrva biciklitol, mert nem akarta csak ugy kikotni, hogy el ne lopjak. Es ez nem randi volt.
2020. máj. 7. 01:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem fura, ha valaki ennyire nem ad magára randin, hogy sportruhában jön..
2020. máj. 7. 06:48
 19/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem mindegy, nem igazán érdekel. Én valószínűleg amúgy is gyalog mennék vagy busszal, pedig van kocsim.
2020. máj. 7. 16:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha előre szólna akkor mondanám h fel veszem ugyanis én tuti autóval mennek így több helyre el lehetne menni... (nekem nincs biciklim mert utalok biciklizni) és inkább felveszem mint kilométereket sétáljunk úgy h ő tolja a biacaját 28N
2020. máj. 7. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!