Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Mit szólnátok ahhoz, ha a fickó bringával menne az első - mondjuk kávézós, sétálgatós, fagyiozós - randira?
Figyelt kérdés
Persze nem lucskosan-büdösen, hanem értelemszerűen ápoltan, tiszta, normális sportruházatban, és a találkozót megelőzően jelezné, hogy bicajjal megy.
Igénytelenségnek tartanátok, és nagy mínusszal indítana? Esetleg lemondanátok a találkozót valamire hivatkozva emiatt?
2020. máj. 6. 20:18
2/20 anonim válasza:
Azért első randin adjunk már magunkra...
Az más ha konkretan biciklizni/ futni/ fallabdázni vagy bármilyen sportos programra megyünk.
De az igényesség számomra (mindkét nemnél) az öltözködés szempontjából azt jelenti, hogy alkalomnak megfelelően öltözünk. Randira biciklis cucc olyan, mint ballagásra mackó naci. De ez csak az én veleményem.
20N
3/20 anonim válasza:
Baromi kényelmes lehet fagyizni és tolni a bringát, meg úgy sétálgatni. Nekem ez egy haveri “leülünk sörözni egy padra” talira jó, de randira ne jöjjön már biciklivel
4/20 anonim válasza:
Nem gond,de szóljon előtte,akkor én is azzal megyek,aztán tekerhetünk.
5/20 anonim válasza:
Képzeld, valamikor a múlt évezred során brit tudósok kifejlesztettek egy eszközt, amivel a kerékpárt le lehet lakatolni, így nem kell fagyzás közben tolni, és amiatt sem kell aggódni hogy ellopják. ;)
6/20 anonim válasza:
Csak ne csinálja azt, amit egyszer egy srác a deszkájával. Én sétáltam, ő meg gurult mellettem és úgy beszélt hozzám. Randin. Ráadásul kb rohannom kellett mellette.
7/20 anonim válasza:
Én nagy bicós vagyok gyerekkorom óta és napi szinten tolom, de ezt baromi igénytelenségnek tartanám első randinak :D
8/20 anonim válasza:
Nincs ellenemre a közös tekerés sem, szóval ez jó dolog.
9/20 anonim válasza:
Tök nem érdekelne, mivel jön. Gondolom lerakja valahol, aztán találkozunk, nem fogja végig maga mellett tolni, ha kocsival jönne, azzal is leparkolna előzőleg. A sportruházat sem feltétlenül szükséges szerintem, hacsak nem tényleg valami nagyon durva sportos módon jön, szerintem farmer-pólóban is el lehet tekerni egy biciklit, nem csak a klasszikus bicónaciban, az meg teljesen korrekt viselet egy könnyed kávézós-sétálós-fagyizós randira.
10/20 anonim válasza:
Nem mondanám le, sőt, tetszene a sportossága! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!