Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a pasi nem tartja magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem tartja magát vonzónak én hogyan tartsam annak?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival és megkérdeztem tőle még a találkozás előtt, hogy vonzónak tartja-e magát. Azt mondta, hogy ő nem tartja magát annak. Ha magáról ilyen véleménye van, akkor egy nő hogy lássa vonzónak?
2020. máj. 5. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

A férfi meg a női oldal nem ugyanolyan. A férfiakat sokkal inkább érdekli a külső a lányon, mint a magabiztosság vagy a személyisége.

Míg egy nőt sokkal inkább vonz a határozottság és az önbizalom egy férfiban, mint a külseje.

Jó, ez nagyon kisarkított így, nincs ennyire egyértelműen determinálva, de valahogyan szerettem volna érzékeltetni, hogy milyen különbségek vannak abban, hogy a nemek mit találnak vonzónak a másikban az ismerkedés legelején.

Eszerint tehát ez a férfi lehet, hogy elfogadhatóan néz ki, de az önbizalma alááshatja az egész ismerkedést. Majd élőben dől el minden igazándiból, addig csak duma az ilyen.

2020. máj. 5. 19:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férfiak legalább kétharmada erre a kérdésre hasonlóképp nemmel felelne, még akkor is, ha vonzónak tartja magát. Az ember az ismerkedés elején fél negatív benyomást kelteni, s igent válaszolni erre a kérdésre valamivel nagyobb kockázat ebből a szempontból, mint nemet. Nem hinném, hogy sok nő "beindulna" mondjuk egy olyan tárkeresős bemutatkozástól, hogy "Kimondottan vonzó, jóképű, sármos, okos és összességében ellenállhatatlanul dögös férfi vagyok, aki minden nőt levesz a lábáról."
2020. máj. 5. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

ez a duma egy bullshit... Szabo Peter meg tarsai allaitjak azt, hogy csak azt lathatnak vonzonak az emberek, akik sajat magukat is annak tartjak...

En a mult honapban ismerkedtem egy sraccal, es elmondasa szerint semmi onbizalma nincs... ugy is viselkedik.. sertodekeny, es nagyon erzekeny pontja a kulsoje..

Hat... nekem minden...MINDEN porcikaja tetszett... ugy ahogy van.es nagyon vonzonak talaltam minden szemponbol.. meg is hogy lehet ez?

2020. máj. 5. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

Az, ha elismeri valaki, hogy vonzó, az önbizalom, nem beképzeltseg.

Én elégedett vagyok magammal teljesen külsőre, és a belsőmet is igyekszem folyamatosan fejleszteni. A férfiaknak is tetszeni szoktam.

Ettől függetlenül nyilván tudom, hogy nem vagyok tökéletes, és én sem kellek mindenkinek.

Aki úgy vélekedik magáról, hogy ocsmány és szerencsétlen, az borzasztóan sugárzik róla, és cseppet sem vonzó.

2020. máj. 5. 20:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ma végre valahova illik az a szájbabaxott általánosítás amit már fél éve olvasok a gyakorin a pasiktól. Eddig mindig extraszánalmasnak tartottam ha ezzel jöttek, de most bexarok, tényleg igaz.

Szóval..

Vonzó vonzónak tartja magát - magabiztos

Nem vonzó vonzónak tartja magát - nagyképű

Juhhéé

2020. máj. 6. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!