Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokat is gyakran szólítanak le és hívnak meg egy italra az utcán? (lent)
Nahát, nekem is ez a monogrammom, de nálam csak 1-2szer volt. Bár gondolom te most direkt márt adtál meg. :D
(Am tényleg dicsekvésnek tűnik a dolog.)
19L
Velem is volt ilyen,többször míg pultos voltam, és? Én sose dicsekedtem vele a barátnőimnek, se senkinek. Egy vadidegennel meg úgyse megy el senki, szerintem.
Én is úgy gondolom, h ez csak dicsekvés.
Sziasztok!
Én 26/F vagyok pont jól jött ez a kérdés, és mivel itt a nyár újra szeretnék ismerkedni lányokkal. Többek közt arra gondoltam, hogy mit szólnának a lányok, ha utcán leszólítanám őket akár ismeretlenül is és elhívnám őket fagyizni? (és persze közben beszélgetés, ismerkedés lenne a dologból) :). Ilyet még sosem csináltam, nem volt hozzá merszem, de most 2 év csetelés után érzem magamban a bátorságot hogy le merjem szólítani idegeneket is. Végül is ez amolyan kíváncsiságból, vagy "játékból" is jó, hogy miként reagálnának erre a helyzetre a lányok. Jó lenne kiírni egy ilyen jellegű kérdést, már csak azért is, mert a lányok/nők egy része is panaszkodik, miért nem mernek kezdeményezni a férfiak/fiúk.?
Szia!
Sajnos velem is megesik ilyesmi.Én nem igazán örülök ennek, ilyenkor mindig elküldöm öket, mert akik engem leszólítank, nos.........
Látni mit akarnak,én meg többrebecsülöm magam annál,h akárkivel. Persze ebben is vannak kivételek. Neked hát,ha szerencséd lesz egyszer,de ne kergesd magad álmokba.
Ja egyébként én abszólut-e nem szoktam csinosan öltözni, melegítőben mászkálon, nyáron rövidnadrág,pólo, ilyen lenge,mint amit a fiúk szoktak hordani.(persze lány felsöket hordok. :D)
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!