Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajszik nektek bejönne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik nektek bejönne ha egy pasi így csapdosná nektek a szelet? 44F

Figyelt kérdés

Elétek járulna kalapban és napbarnítottan, tisztára úgy festene, mint egy régész kutató. (Indiana Jones stylus) Rátok nézne, elcsodálkozva, és közölné:

- Hölgyem, egész életemben a régis régi időkben a Földön élt angyalok nyomát kutattam... De most hogy találkoztam magával, rájöttem, hogy ők még mindig köztünk járnak!

2020. máj. 1. 19:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Ez tahóság"

Már engedd meg de az igazi tahóság az amikor az alfahím kiszól a BMW-ből, hogy

- Héééé cicca, van gazdád? Jó a shegged!

2020. máj. 1. 20:35
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem te beteg vagy. A fenti dumát már a pszichiáter is ráírná a lázlapodra.
2020. máj. 2. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Halljatok, ez tényleg Alekosz.
2020. máj. 2. 08:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Lecsekkoltam, nem Alekosz, mivel Alekosz 42 éves. Ultra necc lenne. :D

Nagyon necc szerintem az a pasi!

2020. máj. 2. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt reagálnám, hogy sajnálom de nem talált, mivel nem Angyalka a nevem, ugyanis van ilyen név is. :D
2020. máj. 2. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és, hogy ateista vagyok! Ez lenne a következő reakcióm.
2020. máj. 2. 19:52
 17/18 anonim ***** válasza:

10-es én speciel utálom a BMW-t és az IPhone-t is és azokat a pasikat is akikről a kérdező írt bár csodálom az egyik kérdése alapján mert volt ilyen kérdése emlékeim szerint hogy BMW-s hülye macsó cica kiabálása a BMW-ből. Most lebuktál kérdező, csak tesztelgeted itt a jó népet nekem ez már jóval előbb eszembe jutott. Eljátszottad a hülyét hogy ki küld lelkiorvoshoz meg ilyenek. Tesztelted azt a pszihológiai tényt hogy emberi előítélet a kérdező kapcsán. Mi a szakmád?

Nekem volt már olyan hogy puszikat küldözgetett egy pasi autóból, többen ültek a kocsiban, nem emlékszem milyen autó volt nem is értem a reakcióját éppen tápért mentem a takarmányboltba kerékpárral szóval téli kabát ami ilyen mischelin babához közelítő fazon de csak nagyon nagyon enyhén és úgy cuppogot nekem mintha gyönyörűszép báli ruhában lettem volna. én először csak néztem az arcát és kamilláztam majd mutattam a középső ujjam ahogy kikanyarodtak, a reakciót már nem láttam, de szerintem kacagtak. Attól hogy nagyon enyhén mischelin típusú dzsekibe voltam az nem jogosítja fel, hogy paraszt legyen velem, nem volt csúnya a csávó, de ritka paraszt magatartás ez hogy cuppog. Szerintem fogadtak a haverjaival hogy cuppogással milyen csaj olvad el.

2020. máj. 3. 07:06
 18/18 anonim ***** válasza:
* milyen csaj olvad el tőle. Javítva
2020. máj. 3. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!