Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen virágot vigyek a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen virágot vigyek a lánynak?

Figyelt kérdés

Mondjuk most nem aktuális, de majd meg akarom lepni virággal, milyet szoktak venni? A kijárási korlátozás előtt jöttünk össze pár héttel, és nagyon készülök a következő találkozóra!:D Tudom, hogy szereti a virágokat, de azt nem, hogy melyik a kedvence.

MIt szoktak, mit illik adni?

2020. ápr. 27. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nefelejcs virágot.
2020. ápr. 27. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát én vagy napraforgót vagy fekete rózsát vinnék, attól függően, hogy az adott lány amolyan optimista-vidám, vagy zárkózottabb-pesszimistább.

Vagy, ha tudom mi a kedvence akkor azt. KIVÉVE jácintot, mert azt büdösnek tartom.

2020. ápr. 27. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereti a virágokat, akkor valószinűlg a ágott virágtól nem boldog, mivel az egy haldokló növény. Ez általánosságban igaz szokott lenni a növénykedvelőkre.

DE: ezt azért felülirja a romantikus gesztus, tehát ennek ellenére nagyon szép ötletnek tartom, és valószinűleg a lány is értékelni fogja a dolgot.

A virágot illetően is csak ugyanaz a fontos, mint minden másban is a párkapcsolat során: azaz az őszinteség. Ne vessz el a sablonok között, ne akarj minden áron vörös rózsát és hasonlókat. Nem az a lényeg, hogy miyen virágot adsz, hanem hogy szerelemmel add.

Egy árokparton, saját kézzel, szivvel-lélekkel szedett mezei virágcsokor is gyönyörű szerelmi vallomás tud lenni, sokszor százszor szebb és őszintébb, mint a virágüzletben vásárolt.

Azonban, ha a virágüzletben vásárolsz, akkor legjobban teszed, ha elmondod z eladónak, mit szeretnél üzenni a virággal - ugyanis minden virágnak, és minden szinnek saját jelentése van. Ezt a lány vagy ismerni fogja, vagy nem, de ez is lehet akár egy romatnikus téma a randitokon, ahogy elmeséled neki, mi alapján hoztad neki éppen azt a virágot, amit.

Sok sikert! Ha bejön, hivj meg az esküvőre! ;):D

2020. ápr. 27. 18:00
 4/5 Lazy Lover ***** válasza:
94%
vörös rózsa az a szerelem jele :)
2020. ápr. 27. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg kipuhatolni, hogy ő mit szeret, de attól is függ az egész, hogy mennyire mély már a vonzalom kettőtök között. Szerintem a vörös rózsa már inkább akkor jó, ha tényleg komoly a dolog. Ha nagyon nem tudsz választani, akkor esetleg a virágboltos segítségét is kérheted. Egyszer én is csináltam ilyet, amikor az egyik ismerősöm ajánlott engem az egyik lány ismerősének, ő bejelölt engem facebookon, én meg írtam neki, hogy lenne-e kedve találkozni. Szóval az első alkalomra úgy került sor, hogy abszolút mindenféle beszélgetés nélkül mentünk el, nem is akartam rohanni, így aztán a második találkozásra nem tudtam, hogy milyen virágot vigyek, rózsát nem akartam, mert korainak éreztem, de üres kézzel sem szerettem volna menni. A virágboltosnak tőmondatokban elmeséltem a sztorit, hogy még nem annyira mély az ismeretség, de szeretnék vinni valamit, aztán ő ajánlott valamit.
2020. ápr. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!