Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mikor lehet újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor lehet újra biztonságosan randizni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Most is lehet hétköznap, simán.

De az, hogy a mozik, éttermek mikor nyitnak ki, még nem lehet tudni.

2020. ápr. 26. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Most is lehet. Csak nem beülős helyekre kell menni, hanem sétálni, esetleg padra leülni.

Annyi esze pedig mindenkinek van, hogy eldöntse számára ez mennyire veszélyes. Én 100 km-re élek a családomtól akiket most szándékosan nem látogatok meg (szüleim 60, nagyszüleim 80 felett), munka szempontjából home office-ban vagyok. Ez mellett fiatal, egészséges vagyok. Simán lehet, hogy már át is ment rajtam a vírus, csak nem vettem észre. Viszont mindenesetre saját szakállamra el tudom dönteni, hogy bevállalom-e a kockázatot, miután felmértem a dolgaimat. Aki nem vállalja be, ám legyen, semmi bajom a döntésével.

2020. ápr. 26. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Most. Ha egészséges vagy, nem kell félned a vírustól, legrosszabb esetben köhögni fogsz egy-két hétig. Ha beteg vagy, akkor meg egyébként sem a legjobb ötlet randizni.
2020. ápr. 26. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztonságosan?

Hol laksz, Szíriában?

Mert én Magyarországon teljes biztonságban érzem magam.

2020. ápr. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!